kata_tel Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 (editat) am un aparat de geluit profesional. Are un motor trifazat de 5.5kw. In cutia de borne infasurarile sunt legate in triunghi. Pe motor scrie la tensiune 220 si semnul triunghi. Sunt in belgia dar cred ca e la fel partea trifazata. 220v e tensiunea de faza normal dar nu are nul...sau cred ca se alimenteaza pe la firele toate negre si face prin contactor trecerea stea triunghi Editat Iunie 6, 2018 de kata_tel Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 (editat) Daca ai pune o poza mai sugestiva cu acea cutie de borne ( ma refer mai frontal ) ne-am putea da seama mai bine. Acele cabluri sunt suprapuse si nu stim de unde vin fiecare. Eventual si o schema cu notatiile ce se afla pe placa de borne ar fi binevenita. Un motor trifazat are numai 6 borne, indiferent daca are alimentare in stea, triunghi, sau stea-triunghi. In poza apar 9 borne. S-ar putea sa aibe mai multe turatii...sau turatie variabila...........un tahogenerator.........nulul stelei scos afara...etc Un alt aspect ar fi elementele de comanda din cutie/cutii. Niste poze macar la rezolutie buna si efectuate frontal. Editat Iunie 6, 2018 de PINTI Link spre comentariu
kata_tel Postat Iunie 6, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2018 (editat) masor intai infasurarile sa vad. dar decuplez firele de alimentare si le numerotez.imi trimite si mie cineva sa-l ajut. Editat Iunie 6, 2018 de kata_tel Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 (editat) https://www.teausa.net/Portals/0/uploads/TEA-Neckar-Fine-Precision-Motors-and-Gearboxes-Technical.pdf Ai mai sus ce iti trebuie. Spor. Editat Iunie 6, 2018 de PINTI Link spre comentariu
kata_tel Postat Iunie 6, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2018 el spune ca se alimenteaza cu 3 fire la trifazat..se poate asa ceva fara nul?? Mersi Link spre comentariu
kata_tel Postat Iunie 6, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2018 termistorul dupa codul culorilor ar fi de 2.2kohmi. Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 (editat) Pai dac este alimentat in triunghi, unde vrei sa cuplezi nulul de lucru? Nu ai unde. La alimentarea in stea sunt doua posibilitati: cu nul de lucru cuplat in centrul stelei sau, fara nul de lucru in centrul stelei. Oricum, daca fazele sunt echilibrate in centrul stelei avem un potential de 0V virtual. Atunci cand fazele sunt incarcate inegal, se foloseste nulul in centrul stelei . Re. Despre ce termistor este vorba.? Nu ai spus nimic despre el pana acum. Formuleaza o prezentare clara, cu toate detaliile, cu multe poze si mai stam de vorba. Daca vrei vin eu in Beligia, pe banii tai evident si rezolvam. O gluma desigur. Editat Iunie 6, 2018 de PINTI Link spre comentariu
kata_tel Postat Iunie 6, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2018 in pdf trimis apare termistorul de protectie. E pe cele doua vorne si ramn 6 de la infasurari. Se vexe in poza aia cu bornele desfacute. Utilajul mai are un motor mic pe post de ventilator cred . Acela se alimenteaza monofazat. firul de alimentare nu are stecjer sau altceva sa-mi dau seama. I la dat cineva de la o scoala utilajul acesta.am sa merg la el la fata locului sa vad. Are o caseta cu un contactor cred. Mersi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum