Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

penseta 6mm

Postări Recomandate

Seara buna.Detin o freza ce are prinderea cozii frezei de 6.25mm.Eu am freze cu prinderea la coada 3.17.Ce penseta sa folosesc?Er cat?

Va intreb ca poate v*ati mai intalnit cu asa ceva.

Detin si o penseta ce e redusa de la 6mm la 3.17 .. dar e 6mm nu 6.25 si nu strange conu frezei suficient.

Editat de Alex vw
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alex vw

4

• dany_cta

3

Top autori în acest subiect

Poate sa iei un ax cu mandrina ER8 si cu codita de 8mm si sa il prelucrezi la 6.25, dar e o lucrare destul de complicata, se si prelucreaza greu si trebuie sa fie si perfecta prelucrarea ca sa nu apara bataie la capatul sculei.

Link spre comentariu

E mai complicat intr-adevar + ca nu vad sa fie in tara coada de 8 cu madrina er8 .Din cate stiu se gasesc sub denumirea de c8-er8 sau ceva de genu.

Editat de Alex vw
Link spre comentariu

Eu am avut o problema un pic similara la un motor makita. Am incercat cateva adaptoare 6-3.175 si nici unul nu se aseza bine, nu tinea bine centrata freza. Am rezolvat construind propria penseta din mai multe incercari si o gramada de munca. E si asta o optiune.

Link spre comentariu

Parca  ER11 se apropie de valorile bucsii mele .Bucsa mea are  

diametru exterior mare 11.2 mm
- diametru exterior mic 8.2 mm
- inaltime 8mm
- diametru interior 6.4 mm

Link spre comentariu

ER11

Diam: 11.5 - 8

H: 13.2

Astea sunt cotele direct pe con, am ignorat "palaria". Conul e destul de lung, probabil nu se potriveste direct pe al tau din cauza asta, e alt unghi.

YmeA5b6.jpg

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Am reusit pana la urma sa strang freza dar ... e prea scurta si in viitorul apropiat trebuie sa adaptez un astfel de ax cu mandrina ...

Pana una alta, ms tare mult dany_cta ! 

Editat de Alex vw
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări