Alex vw Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 (editat) Seara buna.Detin o freza ce are prinderea cozii frezei de 6.25mm.Eu am freze cu prinderea la coada 3.17.Ce penseta sa folosesc?Er cat? Va intreb ca poate v*ati mai intalnit cu asa ceva. Detin si o penseta ce e redusa de la 6mm la 3.17 .. dar e 6mm nu 6.25 si nu strange conu frezei suficient. Editat Iunie 5, 2018 de Alex vw Link spre comentariu
dany_cta Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Poate sa iei un ax cu mandrina ER8 si cu codita de 8mm si sa il prelucrezi la 6.25, dar e o lucrare destul de complicata, se si prelucreaza greu si trebuie sa fie si perfecta prelucrarea ca sa nu apara bataie la capatul sculei. Link spre comentariu
Alex vw Postat Iunie 6, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2018 (editat) E mai complicat intr-adevar + ca nu vad sa fie in tara coada de 8 cu madrina er8 .Din cate stiu se gasesc sub denumirea de c8-er8 sau ceva de genu. Editat Iunie 6, 2018 de Alex vw Link spre comentariu
dany_cta Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Eu am avut o problema un pic similara la un motor makita. Am incercat cateva adaptoare 6-3.175 si nici unul nu se aseza bine, nu tinea bine centrata freza. Am rezolvat construind propria penseta din mai multe incercari si o gramada de munca. E si asta o optiune. Link spre comentariu
Alex vw Postat Iunie 6, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2018 Parca ER11 se apropie de valorile bucsii mele .Bucsa mea are : diametru exterior mare 11.2 mm - diametru exterior mic 8.2 mm - inaltime 8mm - diametru interior 6.4 mm Link spre comentariu
dany_cta Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 (editat) ER11 Diam: 11.5 - 8 H: 13.2 Astea sunt cotele direct pe con, am ignorat "palaria". Conul e destul de lung, probabil nu se potriveste direct pe al tau din cauza asta, e alt unghi. Editat Iunie 6, 2018 de dany_cta Link spre comentariu
Alex vw Postat Iunie 7, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2018 (editat) Am reusit pana la urma sa strang freza dar ... e prea scurta si in viitorul apropiat trebuie sa adaptez un astfel de ax cu mandrina ... Pana una alta, ms tare mult dany_cta ! Editat Iunie 7, 2018 de Alex vw Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum