Vizitator Ionuț Hera Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Buna ziua,din nr.mare de invertoare de sudura care se găsesc pe piata,ce produs ați putea sa îmi recomandați!Sunt pasionat de sudura,vreau ceva modern și la un preț bun!Ce știți despre mărci Proweld,Intensiv,Jasic?Au produse bune?Folosesc invertorul in uz casnic,să aibă 140,160,180A? Link spre comentariu
validae Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Vezi că ai postat pe secţiunea de limbă engleză, am mutat eu unde trebuie. Alegerea o faci nu după părerea mea sau a unui sudor profesionist, ci după volumul de muncă pe care-l estimezi că-l va duce invertorul şi cam ce lucrări vei face cu el. Dacă vei suda din greu zilnic garduri sau confecţii metalice, iei unul profesional, mai scump. Dacă sudezi din Joi în Paşte cu el câte-o balama ruptă.....ia unul ieftin, clasa Hobby.Dacă ţii la vederea ta, ia o mască eficientă şi de preferat una automată, cu cristale lichide.VA costa probabil cam jumate din preţul aparatului de sudură, dar e vorba de sănătatea ta. Link spre comentariu
CIBY2 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Ionut, pe acest topic https://www.elforum.info/topic/73434-sfat-achizitie-invertor/ gasesti foarte multe sfaturi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum