Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor hibrid LUX-S

romulus_iosifescu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 76
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• romulus_iosifescu

30

• Nostalgic

12

• cornel1962

8

• Toni Marginean

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 27 minute, miticamy a spus:

Nu exista separare galvanica cu condensatori in domeniul video! Si nici audio. Va jucati cu sanatatea ca la pacanele.

Corect !...sunt riscuri si de aceia am si zis ca-i "nebunie" si asemenea am zis ca as incerca eu, ...nu este o recomandare dedicata cuiva. Cu mare atentie si verificari in prealabil, se poate face o mica proba, dar nu de uz indelungat ! Probabil nici nu este nevoie sa se ajunga aici, deoarece din ce am vazut in primele poze, defectul este in BV 99% .

...daca puneti  surubelnita in grila finalei video, aveti ceva pe ecran ?

Link spre comentariu

Nu am nimic pe imagine la atingerea cu surubelnita a grilei lui PFL200. Din pacate asata este singurul tub pe care nu am cu ce sa-l inlocuiesc. Nu am altul ca sa incerc. Cred ca este defect pentru ca nicio tensiune nu este conform schemei. Are vreun echivalent? Am vazut PCL 84 montata cu ceva modificari.

Link spre comentariu
Toni Marginean

Sunt mai multe tipuri de lampi care merg resoclate in loc la PFL200. Prima data eu as dori sa obtin sunet si apoi imagine, bineinteles cu tunerul cuplat, cu semnal pe mufa de antena. Abia apoi as dori o liniaritate pe verticala buna si apoi o imagine.

Link spre comentariu
Toni Marginean

Nu fiindca el moduleaza semnalul pe la canalele 30 in UIF iar tv-ul tau este in FIF. Dar erau si video care scoteau pe canale 1-5.....!

Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 2 minute, romulus_iosifescu a spus:

Atunci sa incerc sa construiesc un generator de mira.

Nu mai este o optiune la ora actuala!

Link spre comentariu

Dupa cum imi aduc aminte aceste tv-uri nu avea pureci ca astea pe integrate , cu antena se cauta postul se prindea si aparea imagine , parca asa imi aduc eu aminte.

Si este greu acum daca nu mai este trasmisie terestra nu poti sati dai seama daca nu ai macar cablu analogic de probat

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Verficata calea comuna daca functioneaza in parametri.Calea comuna nu are zgomot mare sa vezi "pureci " pe rastru. Blocul de canale genereaza acel mic zgomot ce este amplificat de calea comuna si se vede rastrul zgomotos.Daca rastrul e limpede ,limpede, in calea comuna sau in selector exista probleme . poate fi si RAA-ul care blocheaza amplificarea , verificati si etajul de RAA.

daca-l aveam eu pe bankul de lucru........

Editat de NOSTALGIC
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări