Vizitator Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Nu exista separare galvanica cu condensatori in domeniul video! Si nici audio. Va jucati cu sanatatea ca la pacanele. Link spre comentariu
romulus_iosifescu Postat Iunie 7, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2018 multumesc de avertisment, o solutie totusi? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Acum 27 minute, miticamy a spus: Nu exista separare galvanica cu condensatori in domeniul video! Si nici audio. Va jucati cu sanatatea ca la pacanele. Corect !...sunt riscuri si de aceia am si zis ca-i "nebunie" si asemenea am zis ca as incerca eu, ...nu este o recomandare dedicata cuiva. Cu mare atentie si verificari in prealabil, se poate face o mica proba, dar nu de uz indelungat ! Probabil nici nu este nevoie sa se ajunga aici, deoarece din ce am vazut in primele poze, defectul este in BV 99% . ...daca puneti surubelnita in grila finalei video, aveti ceva pe ecran ? Link spre comentariu
romulus_iosifescu Postat Iunie 7, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2018 Nu am nimic pe imagine la atingerea cu surubelnita a grilei lui PFL200. Din pacate asata este singurul tub pe care nu am cu ce sa-l inlocuiesc. Nu am altul ca sa incerc. Cred ca este defect pentru ca nicio tensiune nu este conform schemei. Are vreun echivalent? Am vazut PCL 84 montata cu ceva modificari. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Sunt mai multe tipuri de lampi care merg resoclate in loc la PFL200. Prima data eu as dori sa obtin sunet si apoi imagine, bineinteles cu tunerul cuplat, cu semnal pe mufa de antena. Abia apoi as dori o liniaritate pe verticala buna si apoi o imagine. Link spre comentariu
romulus_iosifescu Postat Iunie 7, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2018 Cu ce as putea genera semnal pe mufa de antena? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Nu ai acolo nicio sursa de semnal tv analogic? Link spre comentariu
romulus_iosifescu Postat Iunie 7, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2018 Un video vechi ar fi bun? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Nu fiindca el moduleaza semnalul pe la canalele 30 in UIF iar tv-ul tau este in FIF. Dar erau si video care scoteau pe canale 1-5.....! Link spre comentariu
romulus_iosifescu Postat Iunie 7, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2018 Atunci sa incerc sa construiesc un generator de mira. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Acum 2 minute, romulus_iosifescu a spus: Atunci sa incerc sa construiesc un generator de mira. Nu mai este o optiune la ora actuala! Link spre comentariu
Elison Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Domnul Soldan Constantin a postat aici un caiet de reparatii care va poate fi de mare ajutor. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 (editat) Dupa cum imi aduc aminte aceste tv-uri nu avea pureci ca astea pe integrate , cu antena se cauta postul se prindea si aparea imagine , parca asa imi aduc eu aminte. Si este greu acum daca nu mai este trasmisie terestra nu poti sati dai seama daca nu ai macar cablu analogic de probat Editat Iunie 7, 2018 de Florinel TV Link spre comentariu
romulus_iosifescu Postat Iunie 7, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2018 Multumesc pentru link, am salvat caietul in calculator. Eu totusi cred ca selectorul este mort. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 (editat) Verficata calea comuna daca functioneaza in parametri.Calea comuna nu are zgomot mare sa vezi "pureci " pe rastru. Blocul de canale genereaza acel mic zgomot ce este amplificat de calea comuna si se vede rastrul zgomotos.Daca rastrul e limpede ,limpede, in calea comuna sau in selector exista probleme . poate fi si RAA-ul care blocheaza amplificarea , verificati si etajul de RAA. daca-l aveam eu pe bankul de lucru........ Editat Iunie 7, 2018 de NOSTALGIC Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum