Cojocea Aurel Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Va salut,am acest tv mentionat in titlu nu prinde nici un post,cauta dar nu prinde,pe AV functioneaza corect,l-am probat cu Dvd-ul.Am gasit IC701 78MO9A care se incingea puternic si in loc de 9v scotea1v.Am pus in locul lui un 7808 de proba aceiasi treaba.Masurat scos de pe placa lm de 9v este bun.Masurat pe placa intre pinul de 9v si masa am o impedanta de cca 65ohmi.Sa fie selectorul? Selectorul este DTM-8B/125S BN40-00/20A .Astept si eu ceva sugestii,un sfat.Va multumesc. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Dezlipiti selectorul si veti afla unde e scurtul. Link spre comentariu
Cojocea Aurel Postat Iunie 5, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 D-l attila0 am scos selectorul,scurtul persista,acum e clar ca nu e din selector,o sa mai ''' sap '' simaine sa vad ce gasesc,acum mai am si altceva de facut.Eu stiu daca are cineva vreo schema,ar fi buna.Sanatate o seara buna. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 (editat) Ce main board are? pentru schema , scurtul se depisteaza usor cu o sursa de laborator reglata la 9v si alimentat pe tensiunea de 9v si vei ce se incalzeste Editat Iunie 5, 2018 de Florinel TV Link spre comentariu
Cojocea Aurel Postat Iunie 6, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2018 Acum 14 ore, Florinel TV a spus: Ce main board are? pentru schema , scurtul se depisteaza usor cu o sursa de laborator reglata la 9v si alimentat pe tensiunea de 9v si vei ce se incalzeste Va salut, d-l Florinel TV am alimentat cu o sursa stabilizata de 9v,si culmea nu se incalzeste nimic,seria la mainboard este PCBCODE : BN41-01703A MODEL: BN41-01703 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Are consum mare pe acea tensiune de 9v cu sursa? Link spre comentariu
Cojocea Aurel Postat Iunie 6, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2018 Acum 3 ore, Florinel TV a spus: Are consum mare pe acea tensiune de 9v cu sursa? Stiti care-i culmea,regulatorul de 9v se alimenteaza cu 13 v si unde trebuie sa scoata 9 v am 1,19v dar cu toate ca am o diferenta de tensiune atat de mare 13v ramane constant,si regulatorul se incinge,dupa ce l-am scos tensiunea este tot de 13v,Am facut alimentarea cu 9v cu sursa separata cum mi-ati spus si aceiasi treaba am 1,19v in loc de 9v si nu se incalzeste nimic,totusi ar fi buna o schema ptr ca asa nu-mi dau seama ce poate fi.Asa informativ daca se poate o alta placa cam cat ar costa? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Pretul este intre 200 ron si 250 ron la aceste placi Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 dar nu prea se mai gasesc , schema am cautato si nu am gasit nimic Daca vrei o investigatie la placa poti sa o trimiti la mine si poate se rezolva Link spre comentariu
Cojocea Aurel Postat Iunie 6, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2018 Acum 39 minute, Florinel TV a spus: dar nu prea se mai gasesc , schema am cautato si nu am gasit nimic Daca vrei o investigatie la placa poti sa o trimiti la mine si poate se rezolva D-l Florinel TV va multumesc ptr amabilitate si rabdare,o sa vorbesc cu propietarul sa vedem ce spune si el si ne mai auzim.Sanatate,o zi buna incontinuare Link spre comentariu
Vizitator luckas victor Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Nu se mai aprinde tv ledul standby se aprinde și se stinge Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 (editat) Acum 11 ore, luckas victor a spus: Nu se mai aprinde tv ledul standby se aprinde și se stinge schimba ledul stby,daca nu da rezultate dul la unul care se pricepe Editat Iulie 23, 2019 de iuliantv 2 Link spre comentariu
alexe Postat Iulie 31, 2020 Partajează Postat Iulie 31, 2020 Aceeasi problema intilnita si de dl Cojocea la tv-ul din titlu . Nu se receptioneaza programe , tensiunea dupa IC701 aproximativ 1v . Vinovat a fost C727 pus pe iesirea lui IC701 si situat intre IC701 si IC702 . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum