dragnea crinu Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 (editat) buna seara rc volvo sc800,aparatul nu este montat pe masina,il am in casa pe masa. Cred ca am si codul lui9421,scris pe eticheta de pe capac.Nu am reusit sa aflu daca acesta este codul,pentru ca am reusit foarte usor sa-l blochez.Ne stiind cum sa formez 9, cand am doar sase taste a fost simplu.Acum el afisaza OFF,e alimentat permanent de mai bine de doua ore,dar inca nu si-a revenit. Prin urmare va rog mult sa-mi spuneti cum sa procedez si sa formez corect blestematul de cod. Multumiri si stima Editat Iunie 5, 2018 de zvasile Link spre comentariu
mac01 Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 (editat) Cifra 9 se formeaza prin apasarea succesiva de 9 ori a tastei 1 de pe panou. Cifra4 se formeaza prin apasarea succesiva de 4 ori a tastei 2 de pe panou Cifra 2 se formeaza prin apasarea succesiva de 2 ori a tastei 3 de pe panou Cifra 1 apesi odata pe tasta 4 de pe panou. Dupa ce ai bagat codul se apasa o singura data tasta 5 sau 6 pentru enter... Sper sa nu gresesc..... dupa cate stiu...! Editat Iunie 4, 2018 de mac01 Link spre comentariu
zvasile Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Acum 7 ore, dragnea crinu a spus: buna seara rc volvo sc800,aparatul nu este montat pe masina,il am in casa pe masa. Cred ca am si codul lui9421,scris pe eticheta de pe capac.Nu am reusit sa aflu daca acesta este codul,pentru ca am reusit foarte usor sa-l blochez.Ne stiind cum sa formez 9, cand am doar sase taste a fost simplu.Acum el afisaza OFF,e alimentat permanent de mai bine de doua ore,dar inca nu si-a revenit. Prin urmare va rog mult sa-mi spuneti cum sa procedez si sa formez corect blestematul de cod. Multumiri si stima codul se tasteaza direct de pe taste (1-6),deci 9421 este gresit,acum ar trebui citita mamoria (24c01) si resetat contorul de coduri gresite,din dump se poate afla si codul corect Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Acum 7 ore, mac01 a spus: Cifra 9 se formeaza prin apasarea succesiva de 9 ori a tastei 1 de pe panou. Cifra4 se formeaza prin apasarea succesiva de 4 ori a tastei 2 de pe panou Cifra 2 se formeaza prin apasarea succesiva de 2 ori a tastei 3 de pe panou Cifra 1 apesi odata pe tasta 4 de pe panou. Dupa ce ai bagat codul se apasa o singura data tasta 5 sau 6 pentru enter... Sper sa nu gresesc..... dupa cate stiu...! Ba da ai greșit. Sunt multe proceduri de introducere cod. Depinde de.....,,brand,, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum