Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce au facut altii, si cate o sa mai faca

Postări Recomandate

Acum 37 minute, alcon a spus:

Romania Today:

Perdele de fum, razboi hibrid bazat pe gazele din Marea Neagra, unii stiau de acum doua luni dela Realitatea, altii nu au vrut sa creada, nu pot sa va tin de mana...bine pa!

Bine, pa!

La revedere!

Mai lasa-ne cu diversiunile astea.

Ia-ti un concediu, si mai relaxeaza-te si tu.

Link spre comentariu

Piata militara are intotdeauna succes ... actorii se mai schimba . Din blazare , manierism , si alte " calitati " , foarte umane . Oricum , are balta peste . Acum ... ce sa zic ? Cate aparate sa vanda si Hasselblad ? Ca sant si (cam ) ieftinache ... Va ramane o firma " de nisa " . Cum a fost dintotdeauna , fenomenul a fost si este prezent in toate domeniile , de la umbrele , bricege , brichete , pana la supermasini . Trendul il dau cei care vand mii de aparate pe zi ... cat or mai vinde si ei . Acum " lupta " e la telefoanele mobile ... fac alea tot . Si nu - i de mirare , bagajul tehnic ( statistic ) al cumparatorilor scade vertiginos . Esentialul e sa fii live pe Facebook ... pe carosabil , la proteste , si in general cam oriunde ... inclusiv nunti - botezuri - inmormantari etc .  Apropo de tehnica foto ( imagine in general ) , acum niste ani am pomenit de camerele multispectrale , cand cu accidentul cu planoristul disparut . Care erau in Romania ( camerele ) ... ma rog , la aliatul strategic , trebuia doar o solicitare de ajutor , elicopterele de cautare - salvare Black Hawk " dopate " ( si ) cu asa ceva , faceau zboruri de agrement din cauza de plictiseala si pastrarea antrenamentului ... Ei , bravos natiune ! ... Am primit grobianismul constant de pe forum , argument suprem ... nu mai dezvolt . Intre timp , tehnologia a devenit casnica ... ma rog , nu chiar pe telefoanele mobile , dar , cine stie ...

https://www.dronezon.com/learn-about-drones-quadcopters/multispectral-sensor-drones-in-farming-yield-big-benefits/

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări