Vlad Mihai Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 Salut, Din mini-muzeul de electronica a celor de la CERN. Va las 2 imagini ce reprezinta o placa de achizitie realizata cu mai multe circuite integrate printre care si procesorul Motorola 68020, iar conexiunile intre ele realizate cu fire, e de prin 1984. Procesorul rula la 20 MHz si placa intreaga consuma undeva la 80 W. PS: daca exista interes, mai pot pune si altele. Numai bine, Vlad Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 Eu unul sunt interesat sa mai vad poze asemanatoare. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 poza cu bicicleta am mai vazut-o si mi se pare o prostie indiferent de anul in care a fost realizata. Link spre comentariu
eugenius Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 Acum 42 minute, bogdan546 a spus: poza cu bicicleta am mai vazut-o si mi se pare o prostie indiferent de anul in care a fost realizata. Ba cred că anul contează fiindcă dacă a fost realizată în timpul războiului când Germania avea o problemă cu accesul la resursele de cauciuc este explicabil, bine că nu au făcut-o cu șenile Link spre comentariu
eugenius Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 Se mai caută mașinile Singer pe la noi ?:) Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 (editat) Un mic off topic Spuneti-mi si mie care era treaba cu,,, cautare acestor masini de cusut Singer, ce e asa de special la ele ? Editat Iunie 4, 2018 de maxente Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 In folclor se auzea ca au lagarele de platina Link spre comentariu
Haralambie Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 (editat) Si sunt cautate de clienti germani, dar doar daca mai cumperi una pe care a vazut-o el. Editat Iunie 4, 2018 de Predator Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 8 minutes ago, maxente said: Un mic off topic Spuneti-mi si mie care era treaba cu,,, cautare acestor masini de cusut Singer, ce e asa de special la ele ? Totul, se poate vedea si pe Discovery la Razboiul depozitelor ca cine gaseste o mașina Singer s-a scos, sunt destul de rare. Link spre comentariu
eugenius Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 (editat) Acum 23 minute, maxente a spus: Un mic off topic Spuneti-mi si mie care era treaba cu,,, cautare acestor masini de cusut Singer, ce e asa de special la ele ? Era o excrocherie elaborată, funcționa bine la țară, apărea unul bine îmbrăcat și plin de bani care căuta mașini de cusut Singer, uzual găsea o "victimă" cu bani și îi spunea că el caută mașini de cusut pentru un colecționar și în special mașini de cusut Singer dintr-o anumită serie fiindcă alea erau cel mai valoroase fiindcă ar avea și ceva platină prin ea (schema cu platina era necesară pentru a explica valoarea enormă unui țăran care nu prea înțelege ce e aia obiect de colecție. După ce individul pleca apărea la scurt tip altul cu o mașină Singer în brațe care întâmplător avea chiar seria aia valoroasă, ăsta îl căuta pe colecționar și era dezamăgit când afla că tocmai plecase dar întămplător el nu știa de valoarea aia mare a mașinii și îl căuta pe colecționar ca să o dea pe mult mai puțin, dacă fraierul era promițător o băga și pe aia că mai are doi vecini care au mașini la fel și primea o sumă de bani ca să le aducă și pe alea. După revoluție a funcționat schema asta iar în perioada războiului din Golf în 91 a apărut o variantă asemănătoare de "achiziție" de măști de gaze :), cică se vindeau în Turcia cu 1000$ bucata că le e frică la Turci că îi bombardează Sadam cu arme chimice. L.E. Deci uzual victimele erau barmanii de prin cârciumi, colecționarul apela la el pe ideea că un cârciumar "cunoaște lumea", spunea povestea că un singer normal costă de exemplu 300$ dar unul "special" cu o anumită serie costă 3000$ sau mai mult, apoi apărea "asociatul" care avea de vânzare la 300 findcă "nu știa de problema cu seria" și evident barmanul cumpăra la 300 sau chiar mai mult fiindcă trebuia ca clientul să se "lase convins" plus că eventual punea botul să mai dea 300 pentru o arvună la alte două, apoi apărea iar "colecționarul" și surpriză seria nu era bună fusese notată greșit dar accepta să o cumpere la 300 și așa mașina ajungea înapoi la excroci pentru altă tranzacție. Ce sume am spus eu sunt doar exemplificative fiindcă se puteau mari în funcție de "client". Editat Iunie 4, 2018 de eugenius Link spre comentariu
Vizitator Dani.. Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 Acum 39 minute, eugenius a spus: Se mai caută mașinile Singer pe la noi ?:) Care noi ? Link spre comentariu
mac01 Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 (editat) Acum 40 minute, RST a spus: App, eu am chiar 2 Singer. Le vand, ofera cineva "pretul corect"? N-au seriile cautate... Editat Iunie 4, 2018 de mac01 Link spre comentariu
dany_cta Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 1 hour ago, alcon said: Totul, se poate vedea si pe Discovery la Razboiul depozitelor ca cine gaseste o mașina Singer s-a scos, sunt destul de rare. Da, abia daca depasesc numarul romanilor ramasi in Romania. Link spre comentariu
Postări Recomandate