codrut Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 model:39L4333D mb:32L4300 rev 1.02 sursa :B191-102 t-con :T390HVN01.0 Defect:apare sigla cu toshiba,apoi dispare si back-light-ul ramane aprin,iar pe ecran nu apare nimic.Am masurat tensiunile la conectorul sursei si sunt ok.Am rescreis un soft dar cu acesta ramane pe display toshiba tot timpul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 Ce ai facut mai exact?, ca imi aduc aminte ca am resoftat un Toshiba si pina sa terminat update de pe stick, eu vizionasem deja un film........ Link spre comentariu
codrut Postat Iunie 4, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2018 NU am resoftat de pe stick,am gasit pe un dvd cu softuri un dump care avea aceeasi placa de baza si acelasi model de tv .Dupa rescrierea lui 25Q16 tv-ul ramane continuu pe sigla toshiba. Daca aveti un soft pt stick ar fi bine venit. Link spre comentariu
zvasile Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 incercati cu asta http://www.dl.toshiba.com/tsb-dtv/NA/GB/EN/39L4333DG.html Link spre comentariu
codrut Postat Iunie 5, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 Nu vrea de pe stick,trebuie cumva alta extensie sa pun?acesta este ,,.exe'' Link spre comentariu
codrut Postat Iunie 5, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 Am scris mai multe dump-uri dar nu vrea cu nici unul,ramane blocat pe sigla TOSHIBA.Am dat cu aer la procesor dar se manifesta la fel.AM masurat tensiunile si sunt,1,8 v; 3,3v ;5v si 12v.Nu stiu ce sa ii mai fac. Link spre comentariu
mercenarx Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 (editat) After viewing the certifi cate for Toshiba Corporation click “OK”. Click “OK” one more time on the next window. Click the “Run” button to begin the extraction. 9 Insert a blank USB Thumb Drive into the PC USB slot. PLEASE NOTE: Not all USB Thumb drives will work for Firmware Upgrading. The USB Thumb Drive should be formatted as a “FAT” or “FAT16” file system and NOT “FAT32”. If the Firmware Upgrade does not work try a different USB Thumb ai formatat stick-ul conform cu instructiunile? Editat Iunie 5, 2018 de mercenarx Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Acum 3 ore, codrut a spus: Nu vrea de pe stick,trebuie cumva alta extensie sa pun?acesta este ,,.exe'' Bagi stickul USB in calculator formatat in FAT ( NU in FAT32 ) si rulezi fisierul EXE pe calculator. Abia apoi incepi procedura cu stickul introdus in tv, scrie si in instructiunile alea. Link spre comentariu
codrut Postat Iunie 6, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2018 In momentul in care introduc stick-ul imi da urmatorul mesaj: ,,THE SOFTWARE UPGRADE WAS UNSUCCESSFUL. PLEASE REMOVE ANY MEDIA CARDS. YOUR TV SYSTEM WILL REBOOT,, Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Ai incercat si in celalalt port usb? Link spre comentariu
codrut Postat Iunie 6, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2018 am incercat in ambele cu mai multe stick-uri. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 (editat) Daca zici ca ai urmat procedura intocmai, adica stick formatat FAT, bagat in tv, tasta VOL- de la tv apasata si bagat tv-ul in priza....nu prea cred ca ai ce sa-i mai faci.....fisierul "UPDATE_50L7363C_1926101_INIT_CLEAR#.enc" trebuie pus direct pe stick, dar banuiesc ca ai facut toate acestea.....la mine a mers din prima dar era un model de Toshiba mai vechi.... Editat Iunie 6, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
codrut Postat Iunie 7, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2018 Stick-ul trebuie sa fie de capacitate mica,pana intr-un giga,sau nu conteaza capacitatea? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Eu am folosit mereu un stick de 1Gb dar cred ca merge si de 2Gb...... Link spre comentariu
codrut Postat Iunie 7, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2018 aM INCERCAT CU 2G;8G;16G si nu au mers. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum