Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 32LB650V blocat pe Logo

Vizitator

Postări Recomandate

Acum 6 ore, olarueugen a spus:

modified adica schimbate , stiu ce vorbesc

da stiu cine sunteti, am hynix din pacate , inca nu am incercat nimic h26 si in programator am de la h27 in sus

si aici dar nu m-ati citit

Link spre comentariu
1 oră în urmă, olarueugen a spus:

In concluzie, rog pe cel care a reusit sa scrie cu rt 809h emmc-ul pentru LG seria lb650 sa posteze aici daca nu se poate, sa ne lamurim odata pentru totdeauna

Eu am reusit sa citesc si sa scriu cu RT809H acest emmc skynix ce e drept era la LG47LB650 LC-LD-LE42B EAX65384004 1.5

versiune RT809H folosita 2019 0531,setare 1,8V ,setat pe Auto.

Stiu si am am avut o discutie cu userul Sergionel pe un alt forum ,daca emmc e dus fizic atunci nici o sansa.

Recent am luat si un Easy Jtag ,cu care nu am avut ocazia inca sa-l testez.poate o fi mai bun ca si RT809H.

Link spre comentariu

Va multumesc si acum vad ca incepe sa se faca lumina, daca emmc-ul e mort fizic atunci asta e,ca o gluma nu cred ca easy jtag-ul il invie,deci se poate si cu RT908H iar daca emmc-ul e ars nu, simplu ca lumina zilei

Link spre comentariu

Salutare

Scuze de intarziere

Am reusit sa citesc, apoi sa sterg si apoi sa rescriu cu softul bun EMMC-ul si merge TV LG (42LB650V)

Va multumesc pentru ajutor!

Pentru lamuriri

- am folosit RT809H, deci e ok pentru asta

- am folosit un alt calculator fata de prima data, la care cred ca am actualizat o singura data softul, nu mai tin minte exact, dar softul folosit e 20181021 probabil 21.10.2018

- am pus prima data 3,22 V si a mers pana la 75%, apoi am reglat sursa la 2,88 V si a mers pana la capat

Numai bine!

Link spre comentariu

asa cum zicea sef Scarlatescu la sefi la cutite, o ciorba cinstita ,FELICITARI!!! Multumim si domnului Sergiu Oroviceanu pentru secretul cu 2,8 volti

Editat de olarueugen
Link spre comentariu
16 minutes ago, attilaa0 said:

Eu am alimentat placa  dintr-o sursa externa cu 3,3v si din program am setat 1,8v doar asa mi-a recunoscut.

Eu tot la fel am facut, 3,3v extern si VCCQ Volt setat la 1,8V

1 hour ago, nelu12 said:

- am pus prima data 3,22 V si a mers pana la 75%, apoi am reglat sursa la 2,88 V si a mers pana la capat

Ai reglat 2,88v din sursa externa sau din program?

Link spre comentariu
1 oră în urmă, nelu12 a spus:

din sursa externa, asa indica aparatul de masura

nici nu stiu ca se poate si din program

acolo am pus pe 1,8V

Sunt 2 tensiuni diferite unul este vcc care este de obicei 3,3v  si se alimenteaza din sursa externa.si altul de vccq care poate fi reglat din program.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, nelu12 a spus:

Salutare

Scuze de intarziere

Am reusit sa citesc, apoi sa sterg si apoi sa rescriu cu softul bun EMMC-ul si merge TV LG (42LB650V)

Va multumesc pentru ajutor!

Pentru lamuriri

- am folosit RT809H, deci e ok pentru asta

- am folosit un alt calculator fata de prima data, la care cred ca am actualizat o singura data softul, nu mai tin minte exact, dar softul folosit e 20181021 probabil 21.10.2018

Numai bine!

ce tip de emmc ati avut,hynix sau toshiba?

Editat de sergionel
Link spre comentariu
Acum 15 ore, olarueugen a spus:

Va multumesc si acum vad ca incepe sa se faca lumina, daca emmc-ul e mort fizic atunci asta e,ca o gluma nu cred ca easy jtag-ul il invie,deci se poate si cu RT908H iar daca emmc-ul e ars nu, simplu ca lumina zilei

astazi si zilele urmatoare voi face niste teste pe placa de sony,cele care au emmc hynix de 15gb,pe care jtag le vede cu viata limitata si da eroare la scriere sau citire.

se pare ca ar fi o solutie prin care jtagul le ar aduce la viata,adica  chiar sa le invie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări