megabit Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Acum 23 minute, olarueugen a spus: ... la Tavi am primit un zip in care erau modificate fisierele in luna asta, iar nu am incredere, ... ,, modified'' nu inseamna ca au fost modificate datele scrise in memorie . Link spre comentariu
olarueugen Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Acum 15 minute, megabit a spus: ,, modified'' nu inseamna ca au fost modificate datele scrise in memorie . modified adica schimbate , stiu ce vorbesc Acum 17 minute, sergionel a spus: cu ce vrei sa compari 4gb de informatie? ma indoiesc ca ai avea un asemenea program. si chiar daca le ai compara,o sa difere mult si nu ajungi la vreo concluzie.ca sa vezi daca doua softuri sint unul si acelasi trebuie facut reverse engineering,ceea ce nu este cazul aici. si ca o observatie,pentru ca am impresia ca nu stii,eu sint dl.Oroviceanu.(Sergiu,sergionel..) ai incercat cum ti am zis,adica in loc de 3.3v sa dai 2.8v! da stiu cine sunteti, am hynix din pacate , inca nu am incercat nimic h26 si in programator am de la h27 in sus Link spre comentariu
Geo2017 Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Softuri 100% ok http://eeprom-database.go.ro/search.php?keywords=32LB650V Link spre comentariu
sergionel Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 reseteaza si mie parola te rog! nu reusesc sa ma loghez si nici sa o resetez. user sergionel,mail ,[email protected] Link spre comentariu
Geo2017 Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Acum 20 minute, sergionel a spus: reseteaza si mie parola te rog! nu reusesc sa ma loghez si nici sa o resetez. user sergionel,mail ,[email protected] Ok Aveti noua parola in privat. Link spre comentariu
sergionel Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 (editat) multumesc! Acum 1 oră, olarueugen a spus: modified adica schimbate , stiu ce vorbesc da stiu cine sunteti, am hynix din pacate , inca nu am incercat nimic h26 si in programator am de la h27 in sus pai atunci fa o investitie, iti iei jtag si termini cu chinul si nervii. sau o trimiti si ti o resoftez eu. Editat Ianuarie 24, 2020 de sergionel Link spre comentariu
olarueugen Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 De ce nu pot posta domnul Geo2017 pe http://eeprom-database.go.ro/ ? Link spre comentariu
sergionel Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 vrei sa incepi un nou topic si acolo? Link spre comentariu
olarueugen Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 (editat) Nop, vreau sa-mi fac cota de 5 subiecte sa pot downloada, stima,, am reusit intr-un final . hynix se poate scrie si cu un programator japonez din pacate nu a ajuns pe la noi Minato MODEL 1882 programmer Editat Ianuarie 24, 2020 de olarueugen Link spre comentariu
sergionel Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 deci degeaba ai puncte,ca nu poti downloda! ahaaa... pina faci 5 subiecte pierzi vremea.. mai bine cu o donatie de 5 usd si ai rezolvat rapid. Link spre comentariu
sorin pavelescu Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Pana la urma toata discutia din acest topic cred ca se rezuma doar la a face reclama la acel forum se intelege din toata discutia,softuri bune doar acolo etc,etc. Link spre comentariu
sergionel Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 mai bun decit ce i am trimis eu, ca e verificat , poate sa gaseasca doar unul care se va scrie singur in emmc. Link spre comentariu
olarueugen Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 In concluzie, rog pe cel care a reusit sa scrie cu rt 809h emmc-ul pentru LG seria lb650 sa posteze aici daca nu se poate, sa ne lamurim odata pentru totdeauna Link spre comentariu
sergionel Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 vad ca ne racim gura de pomana! incearca sa te conectezi , mai intii sa vada emmcul si apoi citesti si scrii. este a 3 a oara cind te intreb daca ai folosit 2.8v si nu ai raspuns. ignoranta totala! Link spre comentariu
olarueugen Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 am scris mai sus ca nu am facut absolut nimic nu am cablu isp Acum 14 ore, olarueugen a spus: V9.0 TL866II Plus de la Xgecu updatat la v9 ,problema e ca nu am cablul, am dat comanda pe alliexpres si asteptam, nu am facut nimic inca, adun informatie si baza de date daca nu credeti utati ma citez Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum