nelu12 Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 (editat) nu am strapat o sa incerc si asta mai tarziu nici nu stiu care e ala, o sa caut Editat Ianuarie 23, 2020 de nelu12 Link spre comentariu
Geo2017 Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 Acum 25 minute, sergionel a spus: pune i 2.8v in loc de 3.3v. cum ai put sa zici de rt asa ceva? it is the best! Tare sunt curios ce se alege de placa aia...o sa urmăresc postul. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 22 minutes ago, Geo2017 said: Cea mai mare prostie de programator...o am și eu...Nu il.folosesc il tin aruncat prin sertar.... Daca tot il tii aruncat, iti ofer 100 de lei pe el plus transportul pe care il platesc eu, la al meu sa spart soclu zif48 exact de la maneta de strangere. Link spre comentariu
sergionel Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 cind e emmc ul defect,rt ul nu stie sa spuna,il scrie,il citeste,dar tv ul e mort dupa operatie. eu nu am strapat quartzul la modelul asta niciodata nici cu rt ,nici cu jtag. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 1 minute ago, sergionel said: cind e emmc ul defect,rt ul nu stie sa spuna,il scrie,il citeste,dar tv ul e mort dupa operatie. eu nu am strapat quartzul la modelul asta niciodata nici cu rt ,nici cu jtag. jtag-ul spune cand e defect emmc-ul? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 (editat) Acum 8 minute, Costica Tv a spus: jtag-ul spune cand e defect emmc-ul? Da. uite aici info la unul pe moarte: https://ibb.co/DLY6SbC De scris se scrie Ok, dar aparatul se restarteaza. Pus eMMC nou si merge baraca... Editat Ianuarie 23, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
sergionel Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 (editat) da. de fapt iti da eroare la scriere . la cele de sony de 15gb iti spune ca are viata limitata si nu o poti citi si nici scrie. rt ul le scrie dar degeaba. Editat Ianuarie 23, 2020 de sergionel Link spre comentariu
Costica Tv Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 23 minutes ago, Dixon said: Da. uite aici info la unul pe moarte: https://ibb.co/DLY6SbC De scris se scrie Ok, dar aparatul se restarteaza. Pus eMMC nou si merge baraca... Multumesc! Link spre comentariu
Costica Tv Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 1 hour ago, sergionel said: da. de fapt iti da eroare la scriere . la cele de sony de 15gb iti spune ca are viata limitata si nu o poti citi si nici scrie. rt ul le scrie dar degeaba. OK, dar daca ai firmware-ul de la emmc-ul respectiv si il rescri (cu jtag-ul), se mai poate folosi acel emmc sau trebuie inlocuit cu altul nou?, intreb si eu ca nu am jtag..... Link spre comentariu
Geo2017 Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 Acum 1 oră, Dixon a spus: Da. uite aici info la unul pe moarte: https://ibb.co/DLY6SbC De scris se scrie Ok, dar aparatul se restarteaza. Pus eMMC nou si merge baraca... Da vad .ca ai si scula .ca lumea EasyJtag plus! exact despre ce vorbeam..vreti sa faceti treaba dar cu scule de 150$ RT809H si alte bălării si vb aia... Link spre comentariu
sergionel Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 jtagul stie doar la Samsung sa rescrie firmware. la o singura memorie am rescris si a mers.am dat rescriere software ca ultima solutie, dar nu mai stiu pe ce placa era... la cite mi trec prin mina zilnic,am inceput sa le uit si nici de scris nu mai am timp. cred ca sint si programatoare care fac si hynix dar sint mult mai scumpe. Link spre comentariu
Geo2017 Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 Acum 24 minute, sergionel a spus: jtagul stie doar la Samsung sa rescrie firmware. la o singura memorie am rescris si a mers.am dat rescriere software ca ultima solutie, dar nu mai stiu pe ce placa era... la cite mi trec prin mina zilnic,am inceput sa le uit si nici de scris nu mai am timp. cred ca sint si programatoare care fac si hynix dar sint mult mai scumpe. EasyJtag scrie si citeste orice tip se memorie EMMC...Nu contează producătorul! Scriu cu el.orice...Toshiba,hynix, orice prind merge fara problema. Acum 2 ore, Costica Tv a spus: Daca tot il tii aruncat, iti ofer 100 de lei pe el plus transportul pe care il platesc eu, la al meu sa spart soclu zif48 exact de la maneta de strangere. Cred ca am 2..3 socluri de rezervă ..merge orice soclu pus..o sa caut si va scriu Privat. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 10 minutes ago, Geo2017 said: EasyJtag scrie si citeste orice tip se memorie EMMC...Nu contează producătorul! Scriu cu el.orice...Toshiba,hynix, orice prind merge fara problema. Asa e cum spui tu , dar aici era vorba de rescris firmware-ul din emmc, adica nu softul tv-ului ci softul emmc-ului, care stie sa explice mai bine sa posteze aici, ca sa inteleaga si colegu' Geo Link spre comentariu
sergionel Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 (editat) Costica a intrebat de rescriere firmware in controlerul emmc ,nu despre softul pe care il scrii in memoria emmcului. sper ca ai inteles dl Geo. zi le dl Geo,e bine? asta ca o gluma ,cum era la Bingo,daca va mai amintiti. Editat Ianuarie 23, 2020 de sergionel 1 Link spre comentariu
Geo2017 Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 A gata am.inteles...eu ma referam la conținutul. Bin din memoria flash de la emmc..Ok... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum