Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mess

Dj_Dog

Postări Recomandate

salutaream si eu urmatoarea intrebarecum la YM sa nu mai ma vada cineva, cu nush ce program, daca stau pe invizibilva rog sa ma ajutati, este pt o cauza nobila: sa nu ma vada aia la serviciu ca stau pe mess :weedman: :axe:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Dog

5

• one

1

• Blind

1

• Yo4You

1

Top autori în acest subiect

Metoda cu alta adresa am aplicat-o eu cu succes la serviciu, caci ma bazaiau toti cu diverse intrebari, asa ca am facut o adresa de mess numai pt. colegi.Offtopic: Nici nu iti trebuie nu stiu ce program ca sa vada daca esti sau nu online. Este suficient sa ai versiune diferita de messenger si iti apare un mesaj care te anunta ca este posibil sa nu fie functionale toate facilitatile. Acest mesaj nu apare daca rspectivul este offline.

Link spre comentariu

Programul respectiv se numeste budy spy si chiar e o buda nu detecteaza deloc bine testat de mine.Te poate vedea daca esti invizibil pe yahoo mail daca are un mesaj de la respectivul care sta pe invizibil i apare un smile cu galben ce zambeste :smt001 ceva de genu asta.Ca sa dezactivezi chestia aia intri in messenger preferences , privacy si debifezi Allow Yahoo! web sites to show when I am online.

Link spre comentariu

Fa ce tia zis Yo4You, te mai pot pacali cu cateva trucuri da daca iti pui colegi pe ignore si vezi din optiuni sa nu te poata adauga nimeni in lista vei sta linistit.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări