v67 Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 M-am hotarit sa-mi cumpar un sistem audio,pentru ai folosi zi de zi dar mai ales la petrecerile casei (craciun ,revelion ......)zona are cam 50m2 ,varog sa ma ajutati sa aleg ceva bun la care raportul calitate-pret sa fie bun as dori sa urmarim : sa fie ceva de actualitate in momentul achitiei producator model... performante...putere numar de boxe functionalitati ma intereseaza cu ce sunteti ,, inzestrati" daca sunteti multumiti sau ,,nu faceti ca mine" Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 (editat) Poate daca ai si un buget postat ai putea fi indrumat de colegi mai usor. Sunt produse ieftine si produse scumpe, materiale de calitate sau plastic ieftin. Electronica buna si electronica proasta. Mai poate fi si situatia dezastruasa cu materiale bune si realizare proasta. Editat Iunie 1, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
v67 Postat Iunie 2, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2018 eu cred ca va depasi 2000 lei ,nu vreau sa fie foarte scump ci raportul pret- calitate(cerinte enumerate)sa fie bun Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum