Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ecran T400HW02 AUO

Postări Recomandate

Buna ziua. Am un lcd samsung cu ecranul T400HW02 v.5 care pare sa fie defect. Am masurat pe placa tcon am VGH 29Vdc dar pe folia laterala nu ajunge. Are cineva o solutie de raparatie?

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mely17

1

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca tot ai masurat pe "folia laterala", trebuia sa postezi si ce serie are, ca sa putem gasi o rezolvare, uneori ai nevoie de o lupa, pentru ca scrisul este foarte minuscul

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Costica LCD a spus:

Daca tot ai masurat pe "folia laterala", trebuia sa postezi si ce serie are, ca sa putem gasi o rezolvare, uneori ai nevoie de o lupa, pentru ca scrisul este foarte minuscul

Costica nu toti folosesc lupa daca sunt mai tineri , la noi sigur este nevoie , eu mai folosesc si microscopul sa nu dauneze la ochii

Link spre comentariu

Asa o fi Florine, dar eu stiu despre ce vorbesc aici, adica e cite o serie la unele drivere laterale care nu se vede cu ochiul liber oricit de "ochios" ai fi. :)

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări