mely17 Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 Buna ziua. Am un lcd samsung cu ecranul T400HW02 v.5 care pare sa fie defect. Am masurat pe placa tcon am VGH 29Vdc dar pe folia laterala nu ajunge. Are cineva o solutie de raparatie? Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 (editat) Daca tot ai masurat pe "folia laterala", trebuia sa postezi si ce serie are, ca sa putem gasi o rezolvare, uneori ai nevoie de o lupa, pentru ca scrisul este foarte minuscul Editat Iunie 1, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 Acum 2 ore, Costica LCD a spus: Daca tot ai masurat pe "folia laterala", trebuia sa postezi si ce serie are, ca sa putem gasi o rezolvare, uneori ai nevoie de o lupa, pentru ca scrisul este foarte minuscul Costica nu toti folosesc lupa daca sunt mai tineri , la noi sigur este nevoie , eu mai folosesc si microscopul sa nu dauneze la ochii Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 (editat) Asa o fi Florine, dar eu stiu despre ce vorbesc aici, adica e cite o serie la unele drivere laterale care nu se vede cu ochiul liber oricit de "ochios" ai fi. Editat Iunie 2, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum