Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CI Plus key Fail

Postări Recomandate

Din ce am aflat eu sunt doua metode ca sa scapi de acel mesaj, fie faci update de pe stick cu aceasta versiune de soft "tpn151e_002.390.000.000_php_2k15_eu_ctv_autorun.upg", fie rescrii nandul cu soft adecvat pe programator

Softul pentru update este aici dar eu nu pot sa-l descarc, probabil trebuie sa fii inregistrat...... http://master-tv.net/forum/lcd-tv/2543-programmnoe-obespechenie-nvm-servis-manual-i-dr-dlya-televizorov-philips-shassi-tpn15-1e-la.html

Poate are cineva sa-ti dea softul de update pentru stick, parca tin minte ca acest soft l-am vazut pe un CD de la revista Service Tv, din pacate nu a fost CD-ul meu si acum parca imi pare rau ca nu am copiat acele softuri speciale de Philips

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Si eu as fi curios sa vad daca a facut cineva intocmai ce spune colegu' Tavi in revista (cu versiunile de soft) si nu a reusit

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Reference no.: SCC_109978

Symptom

NTK 2k15 TV screen shows “CI+ key failed …”.

Cure

AFFECTED:
Novatek 2k15 TV sets based on chassis TPN15.1E LA.
INFO:
The TV screen shows “CI+ key failed …”.
The CI+ key might be lost after SW upgrade.
INFO:
Losing the CI+ key is prevented in SW version 2.013 or higher.
Call Centers:
1. Direct the customer to Work Shop.
Board level repair Work Shops:
1. Replace the SSB and update the SW to the latest version (2.130 or higer).
2. Log the case with Symptom code "13A" and description "UNUSUAL OR INCORRECT MESSAGE IN DISPLAY".
SSB repair Work Shops:
1. Upgrade to SW version 2.013 or higher.
2. Perform the CI+ key update.
3. Log the case with Symptom code "13A" and description "UNUSUAL OR INCORRECT MESSAGE IN DISPLAY".
REMARK:
Regarding to service sensibility, the CI+ key update procedure should be done by central service.
HISTORY:
2015-10-27: Differentiated between SSB & board level repair workshops.
2015-08-07: Updated solution because of higher SW version.
2015-05-04: Procedure removed and replaced by "Solution is a CI+ key update" and following lines.
2015-04-27: Introduction.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări