bubusmecherul Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 am deschis un topic cun echivalent k3562,cred ca mia sters cineva topicul merge k3567 in locul lui k3562 si inca doua diode in scrt am gasit,si anume FR207,si pe ele cu ce sa le inlocuesc,va rog Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 De cand urmaresc acest forum,dumneata ai deschis zeci de topice cu titlul "echivalent"! Scrie pe Google K3562 equivalent si gasesti tot ce-ti trebuie. Chiar esti de-a dreptul penibil de acum,la fiecare basina, hop deschizi topic....ai autorizatie de depanator stimate user? Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Iunie 1, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2018 nu stimate domn Link spre comentariu
orgasmo Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 42 minutes ago, andrei_ said: Chiar esti de-a dreptul penibil de acum,la fiecare basina, hop deschizi topic....ai autorizatie de depanator stimate user? 1. Fii onest și politicos 2. Gândește-te bine la ceea ce scrii 3. Respectă persoanele de altă etnie sau rasă și pe cei care au alt mod de viață 4. Respectă legea țării proprii și legea țării unde se află corespondentul 5. Respectă drepturile de autor, indiferent dacă este vorba de text, imagini, sunet sau software 6. Respectă-i pe ceilalți utilizatori 7. Raportează ilegalitățile pe care le observi Link spre comentariu
validae Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 (editat) Cred că după atâția ani de când se pare că te ocupi cu depanarea, trebuia să înveți să echivalezi niște componente ghidându-te după fișele lor de caracteristici (datasheets). Sau măcar să înveți să cauți cu Google, folosind cuvinte cheie gen ,,K3562 equivalent,,...iar de multe ori Google returnează ca rezultat discuții de pe diverse forumuri, uneori chiar de pe Elforum, unde s-a discutat despre acel subiect. Editat Iunie 1, 2018 de validae Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 (editat) Imi cer scuze de ieșirea nervoasă dar... Editat Iunie 1, 2018 de andrei_ Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 (editat) 2sk3562 stie asa ...600v / 6a / 24a in impuls / 40w / 345mj / 1,25ohm / 35ns . 2sk3567 stie asa...600v / 3,5a / 14a in impuls / 35w / 201mj / 2,2ohm / 13ns . din analiza pe text rezulta ca raspunsul la intrebarea initiala este negativ . bineinteles ca va urma imediat o alta intrebare ... SI atunci , eu ce sa montez acolo , dar neaparat dintre tranzistoarele pe care le am deja , ca sa nu mai bag alti bani ? la aceasta ipotetica viitoare intrebare iti raspund tot eu ... pai noi de unde sa stim ce tranzistoare mosfet , n channel , ai tu pe stoc , in aceeasi capsula ? nu mai bine pui tu o listutza cu ce ai , si noi iti vom spune mura in gura pe care sa il pui ...ca e clar ca domnul academician doctor inginer nu e capabil de a fi in stare sa decida singur ce optiune sa aleaga ? in loc de fr207 , poti baga her307 , her308 , uf5408 , etc , etc ... poti incerca si ceva din grupul by299 / by399...dar vezi care din ele are trr maxim cel mai mic ... in principiu , oricare din cele 5 de mai sus merge in loc de fr207 . le ... din nefericire , cele scrise de antevorbitorii mei sint o trista realitate . ai postari aproape cit mine , insa valoarea ta ca electronist este un mare epsilon , daca pui asemenea gogomanii de intrebari dupa aproape 3000 de postari . cine a facut analiza matematica in clasa a 11 a stie obligatoriu catre cine tinde epsilon ... Editat Iunie 1, 2018 de misuraelectronic 2 Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 Nu-ti fa probleme @misuraelectronic ca la debitul pe care-l mai ai acum pe forum te intrece in jumatate de an, maximum. Tin minte ca postai mai mult in trecut....... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum