Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent

Postări Recomandate

am deschis un topic cun echivalent k3562,cred ca mia sters cineva topicul

merge k3567 in locul lui k3562

si inca doua diode in scrt am gasit,si anume FR207,si pe ele cu ce sa le inlocuesc,va rog

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

2

• adydep

2

• validae

1

• orgasmo

1

Zile populare

De cand urmaresc acest forum,dumneata ai deschis zeci de topice cu titlul "echivalent"!

Scrie pe Google K3562 equivalent si gasesti tot ce-ti trebuie.

Chiar esti de-a dreptul penibil de acum,la fiecare basina, hop deschizi topic....ai autorizatie de depanator stimate user?

Link spre comentariu
42 minutes ago, andrei_ said:

Chiar esti de-a dreptul penibil de acum,la fiecare basina, hop deschizi topic....ai autorizatie de depanator stimate user?

• 1. Fii onest și politicos
  • 2. Gândește-te bine la ceea ce scrii
  • 3. Respectă persoanele de altă etnie sau rasă și pe cei care au alt mod de viață
  • 4. Respectă legea țării proprii și legea țării unde se află corespondentul
  • 5. Respectă drepturile de autor, indiferent dacă este vorba de text, imagini, sunet sau software
  • 6. Respectă-i pe ceilalți utilizatori
  • 7. Raportează ilegalitățile pe care le observi
Link spre comentariu

Cred că după atâția ani de când se pare că te ocupi cu depanarea, trebuia să înveți să echivalezi niște componente ghidându-te după fișele lor de caracteristici (datasheets).

Sau măcar să înveți să cauți cu Google, folosind cuvinte cheie gen ,,K3562 equivalent,,...iar de multe ori Google returnează ca rezultat discuții de pe diverse forumuri, uneori chiar de pe Elforum, unde s-a discutat despre acel subiect.

Editat de validae
Link spre comentariu

2sk3562  stie  asa ...600v / 6a / 24a in impuls / 40w / 345mj / 1,25ohm / 35ns .

2sk3567  stie  asa...600v / 3,5a / 14a in impuls / 35w / 201mj / 2,2ohm / 13ns .

din  analiza  pe  text  rezulta  ca  raspunsul  la  intrebarea  initiala  este  negativ . 

bineinteles  ca  va  urma  imediat  o  alta  intrebare  ... SI atunci ,  eu  ce  sa  montez  acolo ,  dar  neaparat  dintre  tranzistoarele  pe  care  le  am  deja  ,  ca  sa  nu  mai  bag  alti  bani ? 

la  aceasta  ipotetica  viitoare  intrebare  iti  raspund  tot  eu ... pai  noi  de  unde  sa  stim  ce  tranzistoare   mosfet , n channel ,  ai  tu  pe  stoc ,  in  aceeasi   capsula  ?   nu  mai  bine  pui  tu  o  listutza  cu  ce  ai  ,  si  noi  iti  vom  spune  mura  in gura  pe  care  sa  il  pui ...ca  e  clar  ca  domnul  academician  doctor  inginer  nu  e  capabil  de  a  fi  in  stare  sa  decida  singur  ce  optiune  sa  aleaga  ?

in  loc  de  fr207 ,  poti  baga  her307 , her308 ,  uf5408 ,  etc , etc ...

poti  incerca  si  ceva  din  grupul   by299 / by399...dar  vezi  care  din  ele  are  trr maxim  cel  mai  mic ... in  principiu ,  oricare  din  cele  5  de  mai  sus  merge  in  loc  de  fr207 .

le ... din  nefericire ,  cele  scrise  de  antevorbitorii  mei  sint  o  trista  realitate . ai  postari  aproape  cit  mine ,  insa  valoarea  ta  ca  electronist  este  un  mare  epsilon ,  daca  pui  asemenea  gogomanii  de  intrebari  dupa  aproape  3000  de  postari  .  cine  a facut  analiza  matematica  in  clasa  a  11 a   stie  obligatoriu  catre  cine  tinde  epsilon ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări