paul_ral Postat Iunie 5, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 Pensula si aspirator, urmat de spalare cu pensula si LOC de la Amway iar la final uscare cu aer. Nu am avut probleme până acum. Link spre comentariu
paul_ral Postat Iunie 5, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 La 03.06.2018 la 0:14, DjLeco a spus: Ceva frumos pentru cine stie/cunoaste! BIAS meters Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Wow , aia nu masurau UBE ??? Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Erau mai înapoiați și nu auziseră încă de asa o măsurătoare...... Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Sunt multe de comentat , dar nu e cazul sa devenim offtopic . Cumva , acest amplificator inspirat / copiat 100% dupa polonezii de la Unitra ( Pioneer ) , destinat supercunoscutelor incinte Unitra de 75W/ 8 ohmi , nu cunosteau acea metoda de reglaj de inspiratie japoneza , chiar daca polonezii cumparasera licente audio in special japoneze ( Pioneer ) la greu ... Ce sa facem , asa a fost viata aia . Unii e grei . La minte . Sper ca stiti de gluma . Link spre comentariu
paul_ral Postat Iunie 5, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 (editat) O glumă e întotdeauna binevenită! Mai glumim și noi că viata-i grea. Aproape am terminat etajul final, montat BD139 în superdiodă, 2N3906 în diferențial (multumesc Victor!), au rămas de pus condensatorii și semireglabili noi. Am definitivat și Fisherul, acum avem butoane de un singur fel Editat Iunie 5, 2018 de paul_ral 1 Link spre comentariu
mac01 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 (editat) Am vazut ca ai o gramada de aparate...reconditionate sau in proces de reconditionare Ce faci cu atatea aparate? E un hobby...sau le faci si le vinzi? Editat Iunie 5, 2018 de mac01 Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Indiferent de ce le face, sunt sigur ca prima data e pasiunea.O reconstructie din asta nu e platita (cel putin nu la noi). Link spre comentariu
paul_ral Postat Iunie 5, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 Hobby, le fac și le păstrez sau fac cadou rudelor. Tatălui meu, la împlinirea vârstei de 70 de ani i-am facut cadou un Marantz 1060, un radio Panasonic RF-B65 și promisiunea că voi rezolva linia Electromures, respectiv amplificatorul, tunerul si deck-ul. Fiicei mele îi voi face cadou de casă nouă (cât de curând) Marantz-urile 1120 si 115. Nu vând nimic din cele reconditionate, chiar am spus asta iar dacă m-ar bate gândul să le vând nu câștig nimic la ele, din contră pierd. Nu mă ocup cu reparații pentru alții, fiindcă 1 nu vreau, 2 costurile ar fi foarte ridicate și lumea nu e dispusă să investească peste 100euro într-un aparat de 100lei. Am la vanzare doar două lucruri, un amplificator Marantz PM550DC și un deck Marantz PMD-430 cu DBX. De exemplu, pentru Fisher doar butoanele au costat 168lei 2 Link spre comentariu
paul_ral Postat Iunie 5, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 Din curiozitate, am desfăcut panoul frontal și am eliberat placa preamplificatorului. Deși în schemă apar ca două plăci distincte 0826.905.00 (protecția) respectiv 0826.903.00 (preamplificatorul), la mine este o singură placă, însă inscriptiile sunt prezente. Cineva nu s-a mai obosit să le taie. In acestă imagine apar cele 2 plăci distincte Cu ocazia inspectării plăcii am constatat că în preu au folosit C-uri de 10uF în loc de 4.7uF cum apar pe schemă iar lipiturile si fludorul sunt de o calitate execrabilă. Voi începe în weekend verificarea protecției, am înțeles că mulți preferau să sară peste ea. Link spre comentariu
vranceanu Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 M'da, e greu de inteles pentru unii acest fenomen numit simplu ,,pasiune'' . Frecvent sunt si eu intrebat despre ce fac cu atatea ,,tigai'' . E o intrebare buna deoarece ma ajuta sa selectez mai bine lista de ,,prieteni'' mai ales din aia care incep cu recomandari moderne, sfaturi , etc. Revenind la subiect, iese foarte frumos amplificatorul . Astept pana la finalizare sa vad ,,minunea'' care in mod sigur nu ar fi visat tratamentul asta cand a iesit din fabrica .Spor ! 2 Link spre comentariu
paul_ral Postat Iunie 5, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 Multumesc, știu ce înseamnă să fii pasionat de ceva și, mai rău, șă fii și colecționar. Uneori nu prea mai gândești sau nu mai stai pe gânduri și vrei să ai acel lucru. Asta cu riscul de a intra în contradicție cu alții, mai ales cu familia. Dar, atât timp cât nu beau, fumez o țigare din an în paște, nu cheltui banii cu c.....ve, îmi permit ca să mă ocup și de acest hobby. 1 Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Aici greșești. De hoby te poți ocupa oricind , chiar și mai tirziu, dar de c.....ve numai pina la o anumita virsta.... 1 Link spre comentariu
paul_ral Postat Iunie 6, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2018 De la caz la caz, nu putem generaliza! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum