Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung PS-WQ100-Intrebare

Vizitator Mârț Ioan-Valeriu

Postări Recomandate

Buna ziua !! Sunt nou aparut pe aici si nu am cunostinte in domeniu. Am primit un Subwoofer si 4 boxe, Samsung Model: PS-WQ100. Nu am primit la ei statie sau orice alt aparat, doar subwooferul si boxele. De ce as avea nevoie ca sa il pot conecta la un calculator, telefon prin intermediul unei mufe jack ? O sa atasez o poza cu ceea ce am in spatele fiecarui dispozitiv. 

WhatsApp Image 2018-05-30 at 19.21.57.jpeg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Shambala

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Presupun ca trebuie sa il aleg in functie de putere, impedanta. Ce trebuie sa am in vedere mai specific ? 

Link spre comentariu

In primul rand ceea ce vrei sa obtii. Nu cumperi un amplif pt ca ai boxe ci pt a asculta muzica sau sunetul souround al filmelor sau pt a canta la el, etc.

Asa ca trebuie sa iti definesti intai dorintele, apoi conditiile [de lucru] - boxele, sursa de semnal, camera, muzica /filme si apoi fireste, un buget.

In cazul boxelor respective trebuie un amp care pe iesirea de putere pt subwoofer sa suporte 3 ohmi.  Oricare amp care suporta 4 ohmi va suporta si 3 ohmi dar la o putere mai mica.

Nu am stat sa caut pe net modelul si parametrii boxelor tale - puteai sa pui si tu un link direct daca voiai sfaturi detaliate, dar oricum, ele (boxele) vor defini si dicta puterea acustica ce se poate obtine si implicit puterea necesara a amplifului. Ca idee, pe orice boxe se poate folosi un amplif mult mai puternic decat ele, cu limitarea volumului la prima senzatie de percepere a distorsiunilor  (utilizare personala, fara "prieteni" la butoane).

Editat de Shambala
Link spre comentariu

Imi pare rau ca nu am oferit mai multe detalii, nu am gasit exact modelul acesta pe net, am sa mai caut si o sa adaug un link daca gasesc. Vreau sa folosesc boxele la mine in camera pentru muzica, vreau un amplificator care sa ofere puterea necesara sa profit de boxele in sine, ca si pret, cat mai ieftin (din ce am vazut pot fi destul de piperate). Tin neaparat sa pot folosi laptopul pentru a reda muzica. Nu ma deranjeaza daca trebuie sa fiu atent cu volumul. 

PS: Am gasit modelul: https://www.samsung.com/us/support/owners/product/home-theater-ht-x250

Imi lipseste si o boxa, dar nu ma deranjeaza.

Si am gasit asta de vanzare, nu este exact acelasi model, sunt compatibile ? (https://www.olx.ro/oferta/home-cinema-2-1-samsung-ht-x720g-fara-boxe-IDb2vvT.html#fcc67a7b18)

WhatsApp Image 2018-06-01 at 10.48.20 (1).jpeg

WhatsApp Image 2018-06-01 at 10.48.20.jpeg

WhatsApp Image 2018-06-01 at 10.48.21 (1).jpeg

WhatsApp Image 2018-06-01 at 10.48.21 (2).jpeg

WhatsApp Image 2018-06-01 at 10.48.21.jpeg

Editat de Mârț Ioan-Valeriu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări