Vizitator adina3 Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Buna dimineata, Scuze, nu despre PCB-ul dvs. era vorba, am scris cam la repezeala si am gresit. Pe site-ul dvs. (apropos, felicitarI! ) am gasit documentatia, PCB-ul arata foarte bine. Nu am apucat sa-l descarc, din pacate. Referitor la codite, am avut in cap alt PCB gasit in cu totul alta parte, asadar inca odata scuze. 73, 88! AdinaT Link spre comentariu
mosu20 Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Mare Savant, am incercat si eu sa intru pe site-ul dumneavoastra sa vad ce midificari ati facut si vad ca nu vrea sa se conecteze. Este in lucru? Cred ca reveniti asupra hotaririi de a sterge partea de constructii, ar fi pacat sa se piarda lucruri bine facute. @adina3, cred ca pina la urma tot MareleSavant este salvarea pentru cablaje si documentatii. Revenind la subiectul discutiei, cred ca o privire aruncata pe aici ar fi de interes:http://py2ohh.w2c.com.br/trx.html. La numarul curent 47 este metodologia de realizare a filtrelor propuse de acest baiat dar se gasesc si alte lucruri interesante construite de el. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Mie imi merge, dar este cu cs la sfirsit nu cu x Link spre comentariu
mosu20 Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Acum merge si la mine. Linkul era corect intrucit este pe bara de marcaje dar ceva nu mergea pe aici, probabil. Link spre comentariu
mosu20 Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 Toate DDS-urile baga asa de multe cuie? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum