Vizitator parpala Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 sigur, e o greseala negramaticala; rog a se schimba cuvintul "site" cu cuvintul "girl-share" (fara liniuta dintre ele)scuze ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Nu ai pentru ce sa iti ceri scuze, multe forumuri din gelozie nu permit publicarea de link-uri care alte site-uri si inlocuiesc automat aceste link-uri cu "site.ro" sau cu... Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Pacat ... trebuia incarcat pe " http://www.postimage.com " si gata . Nu inteleg de ce alegeti intotdeauna variantele cele mai complicate si ineficiente ... Link spre comentariu
bobo_romania Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Scuzati-ne ineficienta, Perfectiunea Ta Victor....Sper ca stiti de gluma Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Desigur . Ma bucur cand cineva intelege la ce ma refer ! Scuze de offtopic , dar folositi cu incredere http://www.postimage.com Bogdan , restul pe MP ... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Salutari!am inlocuit la multibandul meu primul tranzistor ARF receptie care era 2N5109 cu BFG135. Inbunatatirea a fost peste asteptari, acum prind statii japoneneze " cu boneta" cum spuneam cindva in armata! Recomand modificarea celor interesati.Emil Link spre comentariu
mosu20 Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Intrebare: se fac si alte modificari in schema? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Eu nu am facut nici o modificare, in afara de vechea discurie legata de mixere!Emil Link spre comentariu
mosu20 Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Neformulind intrebarea corect, raspunsul a fost pe masura intrebarii, hi. Voiam sa intreb daca au fost necesare ajustari la polarizarea BFG135. Eu am terminat cu BITX80. Arata cam asa(fara capace montate) Deocamdata iau o pauza si pe urma termin si varianta multiband. Cred ca voi bate recordul la numarul de BITX-uri insirate prin casa. Cert este ca sunt foarte multumit de acesta, deocamdata. Tinind cont de raportul pret/calitate jucaria este o solutie pentru cei care mai au ceva componente neutilizate prin cutii. Pina una-alta, sarbatori fericite tuturor si sa ne reintilnim cu mai mult chef de lucru. Link spre comentariu
yo6pir Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 De aratat arata bine n'am ce zice, felicitari de realizare! Dar, sa-l auzim cum merge! Cand te aud cu el in banda? Link spre comentariu
franzm Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 ...am inlocuit...2N5109 cu BFG135...Din ce productie e tranzistorul înlocuit? ON, Motorola, RCA? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 n-am nici cea mai vaga idee, sint luate de pe la job.. Link spre comentariu
Vizitator soyuz Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Eu am terminat cu BITX80. Arata cam asa(fara capace montate)Va salut,Urmaresc de ceva vreme topicurile de aici si poza dvs m-a facut sa ma hotarasc sa incerc si eu o asemenea constructie. Arata super si daca merge la fel, chiar ca parca imi vine si mie sa visez frumos. Sunt incepator si nu prea am bani pentru scule dichisite. Am vazut ca ati intrebat daca au fost necesare ajustari la polarizarea BFG135, asta m-ar interesa si pe mine.Felicitari si la cat mai multe legaturi!Soyuz Link spre comentariu
mosu20 Postat Decembrie 22, 2013 Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Nu vreau sa il laud peste masura dar asa cum spuneam, isi face treaba foarte bine la receptie. La emisie nu pot spune prea multe deoarece nu am o antena adecvata. Singurele concluzii despre el la emisie sunt cele desprinse pe timpul testelor pe aparate de masura si pe un receptor de control dar la lucrul in trafic pot sa apara probleme. Pe de alta parte, tinind cont de faptul ca este o scula construita cu propria minuta problemele se pot remedia intre anumite limite si din cite am vazut, se lucreaza in banda cu BITX. Se pare ca principala problema la emisie este nivelul mic al amplificatorului de microfon (se poate remedia cum s-a facut in varianta 3B, de exemplu) si dificultatea echilibrarii primului mixer. In rest, numai de bine, hi. Deocamdata, in asteptarea unei antene care nu mai vine, fac receptie pe o sirma gasita pe aici si asta este mai mult decit nimic.Sarbatori fericite si pe curind. Link spre comentariu
bobo_romania Postat Decembrie 22, 2013 Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Pentru cei care sunt deranjati de statii vecine puternice propun urmatoarea modificare,eu am testat-o si-si face treaba. Am folosit operationalul neutilizat din LM324,sunt 3 rezistori si atat. Inverseaza semnalul agc care comanda MC1350 si il aplica pe baza tranzistorului din primul amplificator de medie frecventa. Scuzati calitatea schemei. http://s10.postimg.org/ot9c3d1ft/G6_LBQ ... itx_SC.gif Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum