Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BITX20

Yo4You

Postări Recomandate

Edit: gata am rezolvat merge impecabil totul era de la mixer pusesem sarma prea groasa pe inelul de ferita "zis binoculara inlocuita"

De cit pusesei si de cit trebuie pusa ?Chiar sa conteze asa de mult grosimea sirmei ?
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 709
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mosu20

113

• Yo4You

60

• Marele Savant

48

• yo6pir

46

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Semireglabilul ala de 100 ohmi din Modulator ce face ? :crazy:Cam rara asemenea valoare de semireglabil.... :sparge:Vad ca mai e si un trimer de 22p. Asta ce mai regleaza ?

Link spre comentariu

Semireglabilul ala de 100 ohmi din Modulator ce face ? :crazy:Vad ca mai e si un trimer de 22p. Asta ce mai regleaza ?

Din semireglabil si trimmer se regleaza atenuarea purtatoarei, adica se echilibreaza modulatorul pentru semnal minim in absenta modulatiei.
Link spre comentariu
Vizitator yo8rxw

Buna ziua .Incerc de cateva zile sa gasesc pe net date ceva mai precise despre bitx varianta 3 pentru banda de 80m(3,5Mhz).Mai precis ma intereseaza daca cineva ma poate ajuta cu bobinele de la intrare de la ftb ,ce constructie ar trebui sa aiba ,tip de carcasa ,sarma nr. de spire ,capacitari aferente etc.Am realizat cablajul imprimat cel de la adresa http://golddredgervideo.com/kc0wox/bitx ... rsion3.htm .si sper cumva sa rezolv problema ftb-ului.

Multumesc anticipat .73. :multumesc

Link spre comentariu

Salut, Vezi, aici pe forum, putin mai jos de BITX, este o tema intitulata "bobine, bobinute, bobinele", unde vei gasi mai multe articole scanate din Radioamatorul, toate legate de modul de construire al ftb-urilor, articol semnat de domnul Sorin Nimara.73 si spor la construit

Link spre comentariu
Vizitator yo8rxw

Salut, Vezi, aici pe forum, putin mai jos de BITX, este o tema intitulata "bobine, bobinute, bobinele", unde vei gasi mai multe articole scanate din Radioamatorul, toate legate de modul de construire al ftb-urilor, articol semnat de domnul Sorin Nimara.73 si spor la construit

Am vazut acel subiect mai demult si sincer sa fiu m-am cam pierdut printre tabele si tabelase .Voiam sa stiu daca a mai facut cineva un bitx pe 80m si ce a folosit la ftb si inca ceva daca e alabil un filtru facut pe 10.7 cu cuarturi recuperate din filtrele alea de 10.7 Mhz cu banda de 7Khz.Ideea e ca as vrea sa fac un filtru cu acele cuarturi dar mai ingust cam de 3Kz cum ar fi si acceptabil defapt.Trebuie ceva modificat inafara de frecventa de lucru a vfo-ului si bfo-ului .Multumesc.73 ,yo8rxw :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări