Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ulei pentru Fein FSN 400 E

Postări Recomandate

• 4 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

domnilor am două tractoare,un Fendt şi un Valtra la cel din urma am facut schimbu la motor de ulei dar cei de la Valtra nu au avut ulei de motor valtra si miau dat de motor fend au spus ca merge si de la fent la valtra am venit acasa am pus uleiul de fend la motoru de valtra si surpriza a fost ca dupa o noapte  la semanat a aruncat motoru de valtra ulei peste tot,deci este tot acelasi ulei 15w30 dar cred ca are alte proprietati nu? dumneavoastra ce spuneti

Link spre comentariu

Cred ca s-a bulit ceva...uleiul 15W30 ar trebui sa aiba proprietatile de baza identice, indiferent de producator sau ce nume scrie pe bidon.

Masina mea cere 5W30 si nu e mofturoasa daca pe bidon scrie Mobil sau Castrol.Pot fi diferente de finete, dar in nici un caz nu duc la avarierea motorului, cel putin nu asa repede, de la primul schimb. Ghinionul tau ca a coincis momentul cu schimbul de ulei, sau nu merg amandoua cu 15W30.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Vezi ce cere fiecare motor in parte...eu n-am de unde sa stiu ce ulei ai folosit la fiecare si ce diferenta e intre cel folosit acum si cel cerut la carte(n-ai dat nici un fel de amanunt, in afara de acel indicativ).Cat ma pricep eu la motoare, ca sa se buleasca un motor din prima zi de munca dupa ce ai bagat un ulei diferit (acceptand ideea ca ai bagat altceva decat trebuia) e cam mult pe intelesul meu. Si apoi, ce inseamna a aruncat ulei peste tot? Pe unde l-a aruncat?Ai urmarit sa vezi pe unde a iesit? Poate s-a spart un racord ceva, a pocnit un oring sau mai stiu eu ce dracovenie. Mai bine cheama si tu un mecanic si te lamuresti, ca aici n-ai suficiente date ca sa poata cineva sa-ti spuna exact ce-ai patit. Nici macar nu te-ai obosit sa spui cu ce fel de ulei a mers fiecare motor in parte pana acum.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări