shurubel Postat Mai 29, 2018 Partajează Postat Mai 29, 2018 Am un compresor mic, cu care imi fac treaba. E, si dintr-o data a inceput sa faca ,,,prrrrrrrrrrrrrrr'' si nu mai baga presiune in tub. Am desfacut si am gasit o lamela otelita sparta. E un fel de supapa. INTREBARE- unde gasesc eu piesa stricata?? ca s'or face, nu-i asa?? doar n'o sa arunc compresor bun de la atata lucru... nu pot urca pozele!! au 3,2 mB... Oricum, e o lamela elastica cam de 2 cm lungime,,si cat degetul de lata.. Sa vad mai incolo cum fac sa pun pozele.. Link spre comentariu
Dan57 Postat Mai 29, 2018 Partajează Postat Mai 29, 2018 Pesele de compresor se gasesc in general la cei ce se ocupa de instalatii frigorifice, la ei gasesti cel mai usor asa componente. Link spre comentariu
adydep Postat Mai 29, 2018 Partajează Postat Mai 29, 2018 Cumpărați un set de lere auto și vedeți care dintre ele se potrivește ca grosime. Pentru dimensiuni o polizați fin. 1 Link spre comentariu
shurubel Postat Iunie 4, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2018 ...la un capat e mai mare ca o lera.... piesa arata ca o para, plata.. are la capul mare cam 1,5 cm ..sa vad cum fac poze cu alt telefon... Link spre comentariu
shurubel Postat Iunie 11, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2018 Nu exista deci, magazine de reparatii compresoare? asta e cu butelie de vreo 20 litri. Link spre comentariu
mac01 Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 (editat) Ti-a spus colegul @Andrei mai sus cum gasesti rezolvarea...merge orice tabla otelita la grosimea respectiva. Ii faci desenul pe tabla respectiva si forma o faci la un polizor. Apoi cu smirghel cat mai fin ca sa etanseze perfect.....si o probezi cu benzina, etc...exact ca la supapele de masini. Nu cred ca ai sa gasesti acea supapa originala. Editat Iunie 11, 2018 de mac01 Link spre comentariu
validae Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 (editat) Dacă nu poți pune poze mari (că nu te lasă platforma), urcă pozele aici https://imgur.com/upload apoi copiezi link-ul imaginii aici. Se mai găsesc piese de compresor, dar dacă nu spui modelul, e greu de ghicit ce ai tu acolo.Oricum, dintr-o lamelă de oțel se poate face relativ ușor supapa, e mai greu până găsești materialul potrivit. Editat Iunie 11, 2018 de validae Link spre comentariu
shurubel Postat Iunie 28, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2018 Am inteles. Materialul valvei e problema...nu realizarea practica. O sa pun si modelul utilajului. Link spre comentariu
Vizitator Mircea Mariana Munteanu Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Am o rugaminte,de unde iau si eu o membrana din aceasta de cauciuc? Aparatul meu e demult si sa copt. Link spre comentariu
shurubel Postat Martie 15, 2019 Autor Partajează Postat Martie 15, 2019 La 11.06.2018 la 17:26, validae a spus: Dacă nu poți pune poze mari (că nu te lasă platforma), urcă pozele aici https://imgur.com/upload apoi copiezi link-ul imaginii aici. Se mai găsesc piese de compresor, dar dacă nu spui modelul, e greu de ghicit ce ai tu acolo.Oricum, dintr-o lamelă de oțel se poate face relativ ușor supapa, e mai greu până găsești materialul potrivit. Extinde Multumesc! am gasit ,,ceva'' care e folosit de cei care dau cu chit auto. Faza e... fiind otelita CUM dau eu gauri, ca sa vina in prinderile alea? Si... daca nu e de aceeasi grosime ca cea ,,veche''.. o sa se rupa dupa un timp...nu? Link spre comentariu
validae Postat Martie 15, 2019 Partajează Postat Martie 15, 2019 Dacă e mai subțire va rezista mai puțin, dacă e ceva mai groasă va ține mai mult, dar e posibil să lucreze în altfel de condiții, fiindcă e nevoie de o anumită elesticitate totuși.Găurile le dai cu o bucată de oțel Widia spart dintr-un cuțit de strung.Sudezi ciobul de oțel cu autogen, prin alămire pe un butuc de burghiu rupt, apoi ascuți în profil piramidal cu unghi mic vârful. Îl bagi într-o bormașină și folosind emulsie de răcire și turație joasă, găurești unde ai nevoie.... Link spre comentariu
shurubel Postat Martie 15, 2019 Autor Partajează Postat Martie 15, 2019 (editat) La 11.06.2018 la 17:26, validae a spus: Dacă nu poți pune poze mari (că nu te lasă platforma), urcă pozele aici https://imgur.com/upload apoi copiezi link-ul imaginii aici. Extinde CUM fac asta???? copiatul, zic. ca.. nu imi iese treaba. Am facut upload si.. e o ,,first time for me''... trebuie sa ma loghez acolo? cont..dinastea??? https://imgur.com/tsOiXa6 Editat Martie 15, 2019 de shurubel Link spre comentariu
validae Postat Martie 15, 2019 Partajează Postat Martie 15, 2019 Dai click pe link-ul ăsta: https://imgur.com/upload Apare o fereastră unde e un buton de comandă ,,Browse,,. Dai click pe el, îți va apărea conținutul desktop-ului (ecranul de start al PC-ului). Acolo trebuie să ai deja copiată poza sau pozele pe care vrei să le încarci pe site. Deci, după ce ai copiat pozele pe desktop-ul calculatorului, dai click pe Imgur Upload, dai click pe Browse, apoi dai click pe poza ce vrei s-o încarci și click dreapta pe Select Imaginea se va încărca pe site, apoi apare pe site, iar în colțulo dreapta-sus al imaginii de pe site, apare o comandă ,,Get share links,, când pui mouse-ul pe acel colț.Dai click pe ,,Get share links,, apoi din adresele care apar alegi pe cea numită ,,BB Code (Forums),,. Pe aia o copiezi cu click dreapta (copy) și apoi intri pe pagina de forum și dai în text ,,Paste,,. Va apărea un link (adresa) care se vede ca o poză de către oricine accesează acea postare, fără să fie nevoie de alte comenzi... Link spre comentariu
shurubel Postat Martie 15, 2019 Autor Partajează Postat Martie 15, 2019 (editat) deci NU cum am copiat eu fiecare link, adica... ca am incercat si asa.. am facut postare noua.. Update. Nu m'am logat acolo, nu am cont.. si NU apare in dr sus asa ceva.. Scrie share to comunity si hidden.. sub sign up... Editat Martie 15, 2019 de shurubel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum