Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Apel pe telefon fara cartela

Vizitator Andreea Nedeluş

Postări Recomandate

Vizitator Andreea Nedeluş

Bunaa! Vreau sa intreb ceva in legatura cu o chestie destul de creepy. Tatal iubitului meu are un AllView, nu stiu exact modelul, care pana acum vreo luna avea cartela dar acum nu mai are, telefonul fiind folosit doar pentru youtube. Astazi el era pe youtube si deodata telefonul a inceput sa sune. Atat iubitul meu cat si tatal lui au ramas socati pentru ca este fara SIM. Prietenul meu a raspuns si se auzea o voce d aia feminina de robot care spunea intruna "Send me the file". Dupa ce a inchis, apelul nu aparea in lista. Stiu ca suna SF dar chiar suntem super confuzi, atat eu cat si el. I s a mai intamplat cuiva asta sau ceva de genul sau poate sa mi ofere o explicatie, va rog?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• puriu

1

• area51

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Posibil ca apelul să fi fost făcut prin VoIP (voice over Internet Protocol), deci fără implicarea serviciului de telefonie mobilă.Probabil tatăl prietenului a accesat fără să-şi dea seama o aplicaţie care permite acest tip de legătură telefonică prin internet...

Link spre comentariu

Raspunsul la aceasta problema a circulat pe elforum:

"– Alo?!? Domnul Ion?

– Da, vă rog!

– De la SRI vă deranjez…

– Știu.

– Cum adică știți?!

– Păi m-ați sunat pe un telefon care nu are cartelă sim, e stricat și mai e și închis!"

Link spre comentariu

Se mai gaseste si energie. La unele telefoane vechi exista o baterie mica ce pastreaza setarile, alimenteaza ceasul si, la nevoie, declanseaza o bomba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări