Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie lipit

robert1000

Postări Recomandate

Are careva, va rog, schema de la statie de lipit Gordak 952A, cea fara afisaj digital? Pe net gasesc doar schema statiei cu afisaj.

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• robert1000

6

• nostrom

1

• ionel sm

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut! Ce ai defect la ea? Am statia dar nu si schema.Daca pot sa ajut cu ceva ma uit in ea.Asta nu-i o problema.Vezi daca se potriveste asta.Gordak_sch.jpg

Editat de ionel1959
Link spre comentariu

Ok. Am cumparat o statie 952A. Am vazut ca in suflanta e o rezistenta spiralata (similara cu cea de reşou), infasurata pe un mosor din ceramica.

Nedumerirea mea e faptul ca, la magazine, ca piesa de schimb, au o rezistenta care pare fragila, nu e cu nichelina spiralata, ci una dreapta, rasucita in fel si chip. 

Pun poze ca sa intelegeti mai bine ce vreau sa zic.

In prima imagine e rezistenta piesa de schimb, cea care imi pare fragila si aiurea.

In a doua poza e o rezistenta similara cu cea din suflanta mea.

Pareri? De una as putea cumpara una ca cea din statie?

a1144-0.jpg

ATTEN-Heat-Gun-Hot-air-soldering-station-Heating-Element-Heater-For-ATTEN-AT860D-AT8502D.jpg

Link spre comentariu

Cred ca nu stie nimeni.

Mai am o intrebare . Vad ca pe alimentarea pompei de aer e un triac BT134 care se cam incinge rapid.

Sa-mi fac griji? E normal sa se incinga?

Link spre comentariu

Va multumesc.

Am pus un mic radiator si totusi mi se pare ciudat ca acel triac de pe pompa de aer se incalzeste, dat fiind ca pompa e de numai 45w. Aspiratoarele au chiar si 1600w si vad ca nu iau foc triacele din ele.

Sa fie de proasta calitate acel triac? 

Scrie pe el NXP dar ma indoiesc ca e original, pare ordinar.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări