Radiotelegrafist Postat Mai 28, 2018 Partajează Postat Mai 28, 2018 Va salut colegi,am si eu nevoie sa ma ajutati si pe mine cu un dump pentru acest tv,Proc:TDA9345PS/N3/3/1864,Memorie:24C08,Sasiu:E1,defectul consta in faptul ca nu memoreaza programele tv,va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 28, 2018 Partajează Postat Mai 28, 2018 Merge cu memorie goala intri in service selectezi selectorul cel are pe placa si gata treaba , este posibil sa mai trebuiasca si reglaje de geometrie si sa rezolvat treaba , nu ai ce face cu dump la acest tv Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 29, 2018 Autor Partajează Postat Mai 29, 2018 OKva multumesc pentru informatie dar cu ce cod pot intra in Menu Service la acest sasiu E1,va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 29, 2018 Partajează Postat Mai 29, 2018 Meniu 9301 si se iese cu tasta TXT la optiuni ai TUNER Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 29, 2018 Autor Partajează Postat Mai 29, 2018 OK,am inteles,dar totusi de ce se ajunge la asemenea probleme cu memorarea programelor tv,tinand cont de faptul ca nu a mai fost reparat acest tv niciodata,eu fiind primul care intervine dupa 10ani de la fabricarea lui? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 29, 2018 Partajează Postat Mai 29, 2018 (editat) ...inlocuiti stab.3,3v si cond.de filtraj pe aceasta tensiune . ...caut imediat si un dump ! nu stiu daca este ptr.term.1864... TDA9345PS-N3-3 24C08.e2p Editat Mai 29, 2018 de cornel1962 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 29, 2018 Autor Partajează Postat Mai 29, 2018 Tot din dump are sa fie problema,am observat ca are scapari in tub cinescop,si a disparut si functia de cautare,acum functioneaza doar pe euroscart,cred ca o sa schimb si tubul cinescop ca altfel nu garantez ca va functiona pe termen lung.(si asta fara sa fi intrat in menu service.) Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 29, 2018 Partajează Postat Mai 29, 2018 (editat) Acum 44 minute, Giorgi tv a spus: OK,am inteles,dar totusi de ce se ajunge la asemenea probleme cu memorarea programelor tv,tinand cont de faptul ca nu a mai fost reparat acest tv niciodata,eu fiind primul care intervine dupa 10ani de la fabricarea lui? Schimba asa Stab. IC602 de 3,3v , C630 , C632 , C633 , asta ca sa nu mai ai probleme pe viitor cu alterarea memoriei chiar si memoria este bine de schimbat Editat Mai 29, 2018 de Florinel TV Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 29, 2018 Autor Partajează Postat Mai 29, 2018 Tensiunea pe ic602 este de 3,26v,conzi enuntati de dstra iam schimbat,merge si cu o memorie goala?bineinteles noua si nefolosita? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 29, 2018 Autor Partajează Postat Mai 29, 2018 (editat) oricum acei conzi erau buni,iam schimbat preventiv cu uni noi dar degeaba,ic602,nu cred ca este nevoie ca lucreaza bine,nu se incalzeste deloc,ca sa zic asa ca ar fi suprasolicitata in consum. Editat Mai 29, 2018 de Giorgi tv Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 29, 2018 Partajează Postat Mai 29, 2018 (editat) da, merge si cu memorie goala, trebuie asteptat putin pana se initializeaza singura !!! Dublati si traseele scl,sda ( de la mem.la proc. ). Sunt f scurte ! Editat Mai 29, 2018 de cornel1962 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 29, 2018 Partajează Postat Mai 29, 2018 Acum 3 ore, Giorgi tv a spus: oricum acei conzi erau buni,iam schimbat preventiv cu uni noi dar degeaba,ic602,nu cred ca este nevoie ca lucreaza bine,nu se incalzeste deloc,ca sa zic asa ca ar fi suprasolicitata in consum. Stiu ca stabilizatoru este cu tensiune buna dar sa nu faca fluctuatii de tensiune si gata sa alterat dumpul din memorie , dar poate nui nevoie de schimbat , daca a scapat tensiune de inalta atunci asta a dus la alterare dump Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 29, 2018 Autor Partajează Postat Mai 29, 2018 13 hours ago, Florinel TV said: Stiu ca stabilizatoru este cu tensiune buna dar sa nu faca fluctuatii de tensiune si gata sa alterat dumpul din memorie , dar poate nui nevoie de schimbat , daca a scapat tensiune de inalta atunci asta a dus la alterare dump Nu scapa inalta ci avea scapari intre katozi si filamente,asa ca am renuntat la el pentru ca era si tunerul dus,asa caoricum va multumesc pentru ideei,daca era numai din dump era bine,asta e,nu toti care se interneaza in spitale se mai intorc vindecati. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 29, 2018 Partajează Postat Mai 29, 2018 Izoleaza filamentul fata de masa da 3 spire pe ferita de la traf si fa filamentul in acest caz salvezi tubul , ce tuner are? daca am til trimit gratis Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 29, 2018 Autor Partajează Postat Mai 29, 2018 Lasati domn Florin,nu ma mai complic ca nici la client nu-i convine pretul cerut,treaba cu filamentul am executato dar degeaba se aprindea si putin violet intre katozi si filamente,lucru care ma dus cu gandul ca ar fi fisurat tubul cinescop,cred ca a luat zeama de pumni de la propietar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum