Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ampermetru analogic

mac01

Postări Recomandate

Logica spune că da, atât timp cât la achiziționare selectezi modelul.

2018-05-28_114015.png

Editat de Real Minitehnicus
Link spre comentariu

Daca-l comanzi din China ne spui si noua daca a ajuns intreg, eu am avut surprize neaplacute cu astea din Ro.

Editat de Stefan®
Link spre comentariu
Acum 4 minute, Real Minitehnicus a spus:

Logica spune că da, atât tim cât la achiziționare selectezi modelul.

Totuși ...n-aș fi așa de sigur ...

Selecția aia e pentru ce fel de gradație dorești(50,100,200,300A)...nu spune nimic de șunt!Și probabil e o componentă separată...

Pe el scrie mic 75mV...asta fiind indicația maximă .

Link spre comentariu

Vreau sa-l comand acum....dar sunt in dubiu...nu stiu pe care sa-l cumpar...pe cel de 200A sau pe cel de 300A?

Voi ce spuneti...pe care sa-l comand?

Link spre comentariu

Pai daca vrei sa testezi surse de 200A (invertoare de sudura) atunci mai bine il cumperi pe ala de 300A. Daca pe el scrie 75mV, cum zice elmar,  e posibil sa nu includa shunt.

Cumpara totusi si un shunt de 300A/75mV , e pana in 10 dolari si chiar daca ramai cu el iti poti face un ampermetru electronic (am facut de 50A cu shunt de 75mV)

Editat de Stefan®
Link spre comentariu

Cumpar si shuntul...asta e! Sper sa fie acelasi vanzator...si sa fie livrate in acelasi pachet...dar nu cred!

Nu pot sa va dau like-uri pentru ajutor...ca mi s-a terminat portia! Astept sa treaca 24 de ore....

Deci...va multumesc frumos pentru ajutor!

Link spre comentariu

Am facut comanda si la shunt si la ampermetru de 300. Acum astept...sa vina...maxim 51 de zile. Cu ce mai sta si prin vama...cred ca intru in posesia lor pe la toamna!

Nu este acelasi vanzator...sunt diferiti.

@flomar;

Cat a costat cel de la tme...e mai ieftin ca cel de pe ali.....?

Editat de mac01
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări