om_bland Postat Mai 27, 2018 Partajează Postat Mai 27, 2018 Am un sistem digital Watson AS6651 80W , dar nu are difuzorul de bass . Daca îl alimentez, nimic nu se încălzește , pe display-ul se aprinde, apar funcțiile la apăsarea tastelor . Îmi puteți spune va rog, unde se conectează pe placa difuzorul de bass ? Link spre comentariu
validae Postat Mai 27, 2018 Partajează Postat Mai 27, 2018 Pune o poză cu placa și depistăm.... Link spre comentariu
om_bland Postat Mai 28, 2018 Autor Partajează Postat Mai 28, 2018 Este și un fir dezlipit, negru cu Manson gri Link spre comentariu
om_bland Postat Mai 28, 2018 Autor Partajează Postat Mai 28, 2018 Acestea sunt pozele stimați domni Link spre comentariu
adi1967 Postat Mai 28, 2018 Partajează Postat Mai 28, 2018 Cred ca asa se conecteaza. Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 28, 2018 Partajează Postat Mai 28, 2018 Omul are sistemul da-i lipseste difuzorul. Care difuzor e in cutia neagra. Nu are probleme cu difuzoarele fata sau spate. Din pozele puse nu se poate deduce nimic. Mufele alea albe cu firisoare nu sunt pentru difuzoare. Banuiesc ca a fost cumparat defect. E un motiv pentru care lipseste difuzorul. Probabil ca mai milte sunt lipsa sau defecte acolo. Link spre comentariu
adydep Postat Mai 28, 2018 Partajează Postat Mai 28, 2018 (editat) "Sistemul" este 5.1 cu 7 bucăți TDA2030 : -5 bucăți,câte una pentru fiecare - FR,FL,CEN,RL,RL -2 bucăți (punte) pentru SW Pentru fiecare iesire din cele 5, difuzoarele se conectează cu un capăt la pinul 4 al fiecărui TDA2030 corespunzător și celălalt capăt la masă. Difuzorul de SW se conectează cu câte un capăt la pin 4 de la două TDA2030 alăturate. Editat Mai 28, 2018 de andrei_ Link spre comentariu
George Postat Mai 28, 2018 Partajează Postat Mai 28, 2018 @ om_bland Ar fi bine sa iti treci si localitatea de domiciliu la profil. Poate te ajuta cineva din zona ta. Link spre comentariu
om_bland Postat Mai 28, 2018 Autor Partajează Postat Mai 28, 2018 Sunt din Rm. Vâlcea stimati domni.Va mulțumesc din suflet pt timpul acordat, pentru amabilitate . Va sunt recunoscător ! Când îl voi face, îl voi anunța pe domnul cu nick-ul electropan ; dumnealui locuiește în apropierea mea . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum