bubusmecherul Postat Mai 27, 2018 Partajează Postat Mai 27, 2018 am primit un telefon Samsung Galaxy GRAND Prime are cont google,mufa de incarcare este defecta,si nu merge altfel,nu are nici assist ,sa pot intra pe google as vrea sa un firwmare,dar sa fie pe sd card,are cinva idee,un link de descarcare,va rog Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Mai 27, 2018 Partajează Postat Mai 27, 2018 (editat) oricum trebuie reparat usb-ul Editat Mai 27, 2018 de zaharia valentin Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Mai 27, 2018 Autor Partajează Postat Mai 27, 2018 lam desfacut si este smulse circuitele,ce sa mai fac,o alta metoda,nu are assist,daca avea se rezolva. Link spre comentariu
modoran Postat Mai 27, 2018 Partajează Postat Mai 27, 2018 Schimba mufa si refa traseele daca se mai poate sau da jaful clientului inapoi. 1 Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Mai 27, 2018 Partajează Postat Mai 27, 2018 aaaaa...pai daca ieste zmulse circuitilii ie grav....daca-i lustruiesti bine,bine ecranul,poti sa-l folosesti pe post de oglinda cand te barbieresti..... nu m-am putut abtine Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 27, 2018 Partajează Postat Mai 27, 2018 Daca se cunosc traseiele se trage lite de cupru izolate si se rezolva 1 Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Mai 27, 2018 Autor Partajează Postat Mai 27, 2018 cu video clipul sa rezolvat,am facut si mufa,dar numai incaca mufa,pentru transfer fisiere nu multumesc mult Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Mai 27, 2018 Partajează Postat Mai 27, 2018 1 hour ago, bubusmecherul said: cu video clipul sa rezolvat,am facut si mufa,dar numai incaca mufa,pentru transfer fisiere nu multumesc mult bine ca incarca...bt pt transfer Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum