Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nand philips 46pfl8007k/12

sergionel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 110
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sergionel

26

• _adi_

13

• Costica Tv

13

• yokoono

8

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 30.09.2021 la 19:04, Robertbodnar a spus:

Bună seara! Are cineva un soft nand pentru QFU1.1E LA?

La aceste placi trebuie facut reflow la procesor , s au reballing

nu cred ca este problema de soft

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Florinel TV a spus:

La aceste placi trebuie facut reflow la procesor , s au reballing

nu cred ca este problema de soft

La QFU1.1E LA pica mai des softul din nand si mai rar procesorul bga....

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Bună ziua tuturor! Numele meu este Constantin Zamfirescu. Sunt actorul care l-a interpretat pe Gogoașă din serialul Trăsniții de la Prima Tv. Sunt boboc pe aici si dacă calc cu stângul, îmi cer anticipat scuzele de rigoare.

Am un pacient: Tv Philips 42PFL7008K/12. Ledul de control pulsează rar, de două ori, în rest nimic.

Ma pricep doar să vă fac să râdeți, dar aici mă blochez. 

Link spre comentariu

Cel mai indicat ar fi să contactaţi un depanator, eventual chiar un coleg de forum din Bucureşti.Fiind un tv Smart, depanarea cere experienţă şi scule dedicate.Ce vechime are tv-ul ?

Link spre comentariu
Acum 32 minute, validae a spus:

Cel mai indicat ar fi să contactaţi un depanator, eventual chiar un coleg de forum din Bucureşti.Fiind un tv Smart, depanarea cere experienţă şi scule dedicate.Ce vechime are tv-ul ?

Mulțumesc pt răspuns. Fix din acest motiv am scris aici, poate ma va ajuta cineva specializat în bube d-astea. Tv-ul e cumparat cam de 7-8 ani. 

Link spre comentariu

Eu cred că trebuie măcar încercat.Prima dată aş verifica starea condensatorilor de filtraj, care după 8 ani se mai deteriorează.De aceea am şi întrebat de vechime.Am găsit condensatori devalorizaţi şi în tv deabia trecut de doi ani...

Dacă se dovedeşte a avea probleme cu procesoare, ce necesită reballing sau înlocuiri scumpe şi riscante, asta e...dar poţi avea uneori noroc de defecte banale şi ieftin de rezolvat.

Link spre comentariu

Asa e cum spune Sergiu !, sasiele QFU1.2E sunt cele mai ordinare, eu abia am scapat cu chiu cu vai de ele si nu mai imi trebuie asa ceva sa-mi vada ochii !!

Link spre comentariu
Acum 1 oră, sergionel a spus:

este un tv pagubos,nu mai merita reparat.

Imi pare rau

Acum 10 minute, Costica Tv a spus:

Asa e cum spune Sergiu !, sasiele QFU1.2E sunt cele mai ordinare, eu abia am scapat cu chiu cu vai de ele si nu mai imi trebuie asa ceva sa-mi vada ochii !!

O fi, nu știu! Dar tot sper ca voi găsi pe cineva sa se implice si practic, mai ales in mod pozitiv. De vesti triste nu duc lipsa.

Link spre comentariu
Acum 21 minute, radu72 a spus:

Err 2 ar fi probleme de soft,nand.Rescris mai intai nandul,daca nu.si revine...conexiuni bga intr.e nand si procesor....

procesor cu probleme si gata,am reparat in citiva ani cel putin 150buc.rar din nand sa fie defectul!

oricum in final tot la procesor se rezuma!

au mers destul,eu am ecrane in atelier de diferite marimi de la aceste sasie si nu le pot folosi.deci alt tv decit sa repari asa ceva sau poti incerca sa repari fara garantie daca este deacord clientul.

eu nu mai repar asa ceva!

Link spre comentariu

Eu nu am reparat decat vre-o 15 buc, si cand a inceput sa vina "potopul lui Noe" pe patron, nu mai stia pe unde sa scoata camasa, la unele le-am mai facut cate un reflow ca sa iasa din garantia vanzari, la altele care nu au mers din nou la reflow (reball) patronul, a dat alt tv in loc sau a restituit bani inapoi clientului (toate tv-urile au fost vandute de patron aduse din Germania si reparate de mine), ideia e ca a ramas in paguba mare, ca toate tv-urile intoarse ce nu s-au mai putut face, au ramas in magazie cu ecranele ok care nu se pot vinde sau pune la alte tv-uri........

Sasiurile QFU1.1E, QFU2.1E am reparat si nu am avut probleme deloc.....

Acum dupa ce am postat si eu si Sergiu tot ce sa putut..., il rugam pe actorul Constantin Zamfirescu sa puna o poza cu eticheta de pe spatele capacului ca sa vedem si noi clar despe ce sasiu Philips este vorba, ca s-ar putea sa ne inselam si noi cateodata ca meseriasi ce suntem......:rade:

Link spre comentariu
La 01.11.2021 la 22:25, Costica Tv a spus:

Eu nu am reparat decat vre-o 15 buc, si cand a inceput sa vina "potopul lui Noe" pe patron, nu mai stia pe unde sa scoata camasa, la unele le-am mai facut cate un reflow ca sa iasa din garantia vanzari, la altele care nu au mers din nou la reflow (reball) patronul, a dat alt tv in loc sau a restituit bani inapoi clientului (toate tv-urile au fost vandute de patron aduse din Germania si reparate de mine), ideia e ca a ramas in paguba mare, ca toate tv-urile intoarse ce nu s-au mai putut face, au ramas in magazie cu ecranele ok care nu se pot vinde sau pune la alte tv-uri........

Sasiurile QFU1.1E, QFU2.1E am reparat si nu am avut probleme deloc.....

Acum dupa ce am postat si eu si Sergiu tot ce sa putut..., il rugam pe actorul Constantin Zamfirescu sa puna o poza cu eticheta de pe spatele capacului ca sa vedem si noi clar despe ce sasiu Philips este vorba, ca s-ar putea sa ne inselam si noi cateodata ca meseriasi ce suntem......:rade:

Nu am buton de inserat imagine, doar de modelul URL, adica o adresa www, așa că vă confirm seria de șasiu care este

QFUI.2E LA. 

Sub seria de șasiu mai este o suita lunga de cifre… Dacă ajută, iată-le:

33281 04771 61103 02247

51117 63922 84204 00000

Aceasta este seria:

ZH1H 1315 007977

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări