catax4u Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Salut. E o chinezarie, dar e mic si e de buzunar. Il tin dupa mine. Problema e ca digitul 2 e afisat incomplet, lipsesc 1 liniuta sau 2 cateodata, alteori e complet. Se poate rezolva? Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 27, 2018 Partajează Postat Mai 27, 2018 De ce nu pui o poza cu el in functiune. Ce tip de afisaj este; cristale lichide, leduri...? Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 27, 2018 Partajează Postat Mai 27, 2018 Cum sa nu! Simplu de tot. Unul nou ca doar trăim în era consumaturismului De obicei legătură între placa electronica și display este făcută printr-o fisie de cauciuc cu inserții de grafit. Problema la tine este un contact imperfect între cauciucul ala și display sau placa. De cele mai multe ori este aproape imposibil de remediat. Link spre comentariu
catax4u Postat Mai 27, 2018 Autor Partajează Postat Mai 27, 2018 Da. Daca apas putin pe el isi revine. Dar cum am zis e o chinezarie pe care care am dat 7 dolari de pe un site(nu stiu daca e permis sa-i dau numele). L-am desfacut si merge o perioada si apoi o i-a razna din nou. De ex. cifra 3 apare fara liniuta din mijloc sau cea de jos, chestii de genu asta. De cati bani atata marfa. Link spre comentariu
modoran Postat Mai 27, 2018 Partajează Postat Mai 27, 2018 Daca-i 7 dolari solutia e simpla, iei altul. Daca era ceva scump se gaseau solutii de remediere prin inlocuirea cauciului grafitat sau chiar a displayului. Link spre comentariu
catax4u Postat Mai 28, 2018 Autor Partajează Postat Mai 28, 2018 (editat) Am intrebat numai ca poate era vorba de ceva mai simplu de umblat la el. I-am puso bucata de cauciuc intre display si spatele carcasei dar a mers doar pana a doua zi. In cazu asta pot sa-i fac cruce si sa i-au unul serios. Multumesc. Editat Mai 28, 2018 de catax4u Link spre comentariu
RealAlex Postat Mai 28, 2018 Partajează Postat Mai 28, 2018 Si alea serioase cum crezi ca au display ul? Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 28, 2018 Partajează Postat Mai 28, 2018 Demonteaza display-ul. Sterge contactele de pe placa electronica, zonele de contact de la display si banda de cauciuc de legatura cu alcool izopropilic. Lasa cateva minute sa se usuce si monteaza-le la loc. Cum se face prinderea display-ului pe PCB? Prin presare sau cu suruburi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum