Marele Savant Postat Mai 27, 2018 Partajează Postat Mai 27, 2018 Acum 10 ore, Real Minitehnicus a spus: Asta era valabil pe vremea când trebuia flash player. Acum e HTML5. Nu se mai pune problema Nu ne-a spus daca dupa descarcarea unei versiuni trial, are si o licenta valida, cumparata sau foloseste alte metode neortodoxe pentru a evita asta! Acum 10 ore, modoran a spus: Dupa o anumita perioada se consuma tot mai multa memorie si probabil CPU, e normal sa faca asa. Nu spatiul ocupat pe disc e problema, ca-i 10GB sau ca-i 50GB nu conteaza, problema e configuratia ta mult prea slaba pentru 2018, cum ti-au zis si colegii un telefon obisnuit e mai puternic hardware decat configuratia ta. Solutia este evident alta configuratie, dar refuzi cu inversunare acest lucru, neintelegand ca asta-i singura solutie viabila. Nu ai ce face in software, nu exista "programe minune" care sa te ajute. Eu in afara de randari video, fac tot ce am nevoie cu un Pentrium4 la 4Ghz cu 2 Giga de ram, adica un Dell Optiplex GX520! Iar sistemul de operare are ocupa cam 18Giga la mai mult de un an de la instalare! Mare parte din soft, inclusiv office si win7 licentiat! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 28, 2018 Autor Partajează Postat Mai 28, 2018 5 hours ago, Marele Savant said: Draga, am inteles ca ai 6 calculatoare, daca te tine fiecare cite o luna deja esti asigurat pe o jumatate de an! Dar Domnia Mea, tot considera ca faci misto de noi. Am analizat astazi situatia si am ajuns la concluzia ca nu poti exista! Deci postarile sint la misto in cea mai mare parte, adica peste 93%! Asta e parerea dstra,este ceva normal sa nu gandim toti la fel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum