Playradiohit Romania Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 Salutare. Detin acest model de mixer Yamaha programmable mixer 01, de ceva vreme au inceput potentiometrele sa faca figuri. Intrebarea mea este daca pot aplica un spray pentru curatare contacte potentiometre tinand cont ca sunt potentiometre motorizate si ma gindesc sa nu afecteze. Am atasat un filmulet cu una din probleme,iar cealalta problema o prezinta potentiometrele ST IN SI ST OUT care ridica si coboara semnalul audio fara a fi miscate. Link spre comentariu
Playradiohit Romania Postat Mai 26, 2018 Autor Partajează Postat Mai 26, 2018 Salut. Nimeni cu o parere? Multumesc. Link spre comentariu
M.Adrian Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Mie imi pare a fi o problema la controlul potentiometrelor, care o cam ia razna, nu cred ca ar fi potentiometrele in sine de vina. Link spre comentariu
BibanuBibi Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 Este o problema în partea de comandă a motoarelor care mișcă potentiometrele, motoarele sunt de cc dacă filtrajul tensiunii care alimentează motoarele este deficitar așa se manifestă. Link spre comentariu
Playradiohit Romania Postat Mai 26, 2018 Autor Partajează Postat Mai 26, 2018 2 hours ago, BibanuBibi said: Este o problema în partea de comandă a motoarelor care mișcă potentiometrele, motoarele sunt de cc dacă filtrajul tensiunii care alimentează motoarele este deficitar așa se manifestă. Chiar astazi l-am desfacut am constatat ca nu din cauza mizeriei face asa ci o problema tehnica. Ce ma deranjeaza este mai tare dupa ce l-am curatat este problema cu semnalul cateodata urca si coboara iar dupa ce ating potentiometrul ST OUT sau ST IN revine la nivelul care lam setat,banuiesc ca asta ar fi din potentiometri. Link spre comentariu
BibanuBibi Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 (editat) Mergi cu el la cineva care repară scule de scena, îți recomand firma asta, cred că repară și alte mărci. http://www.dynacord.ro/service/ Editat Mai 26, 2018 de BibanuBibi Link spre comentariu
Playradiohit Romania Postat Mai 26, 2018 Autor Partajează Postat Mai 26, 2018 19 minutes ago, BibanuBibi said: Mergi cu el la cineva care repară scule de scena, îți recomand firma asta, cred că repară și alte mărci. http://www.dynacord.ro/service/ Multumesc o sai contactez sa vedem ce spun. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum