Vizitator Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 Ieri mi-am dat seama cat de rau stau cu sanatatea. O simpla enervare intro discutie cu un coleg mi-a afectat mana si piciorul stang. De fapt observasem niste semne chiar citind rautatile unor indivizi de pe forum caci colegi nu ai cum sa-i numesti. Am trecut cu vederea cea mai mare jignire de pe forum din partea lui Real Mini., nici macar nu am salvat postarea ca sa pot uita mai usor. Moderatorul a sters-o si parea ca s-a mai linistit. O varianta era sa-i trimit niste injuraturi in numele tuturor celor atacati dar la noi in familie nimeni nu a injurat vreodata (iar aici includ si bunicii cunoscuti) si apoi parasirea forumului nu este inca o optiune pt mine. De fapt m-am gandit ca este un om bolnav pt ca intervine rar iar accesele lui par ale unuia care a incurcat medicamentele. Totusi exprimarea ingrijita arata un personaj cu pregatire dar cu o rautate inexplicabila sau poate un individ cu o parere asa buna despre el incat nu scapa ocazia sa o trambiteze mai ales ca forumul este accesibil tuturor categoriilor si are vanat la discretie. El care ii ataca pe toti incepatori ca nu au scoala se leaga de o postare banala in care nu am dorit sa contrazic pe cei dinainte ci sa postez pagina recomandata in care era o completare a afirmatiilor, si anume ca pt varianta in punte nu apare fenomenul. Bus pumping does not occur in full bridge topologies because the energy kicked back to the power supply from one side of the switching leg will be consumed in the other side of the switching leg. Cine este interesat are varianta in engleza iar varianta in romana este cu traducere google pe care am pus-o mai mult ca distractie, sa se vada si riscul folosirii acestei solutii. Dar daca acest individ crede ca cineva cu activitatea mea (in 40 ani cata documentatie tehnica a trebuit sa traduc?) poate sa faca o asemenea traducere ma face sa cred ca ceea ce am gandit despre el este adevarat: e un om cu probleme la etajul superior si va arunca cu mizerii pe aici cat timp moderatorii il vor privi cu ingaduinta. Mai trist este ca Victor si un necunoscut mie i-au apreciat postarea facuta cand parea chiar in criza la adresa unui alt coleg: Mai noaptea mintii. stralucesti doar prin emisia de flatulenta orala. Ma îneci cu ineptiile astea revarsate din preaplinul putului gândirii mataluta si, ca orice "pusti din ziua de azi", la cei aproape 70 ani nu cred ca mai pot înota prin emisiile de noxe cu pretentii de emanatii intelectuale ale unora. Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 (editat) 3 hours ago, miticamy said: Cine este interesat are varianta in engleza iar varianta in romana este cu traducere google pe care am pus-o mai mult ca distractie, sa se vada si riscul folosirii acestei solutii. Editat Mai 22, 2018 de orgasmo 1 Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 (editat) Colegu'@miticamy! Nu mai pune la suflet toate rautatile spuse de unul si de altul,ca numai bine nu-ti fac. Nu cred ca mai ai virsta la care sa te iei de piept cu toti rautaciosii. Ignora-i si gata. Si eu eram asa ,dar dupa ce-am mai ''imbatrinit''mi-am dat seama ca-i mai bine sa nu pun la suflet toate ''căcaturile'' spuse de unii si de altii, care la capitolul educatie,stau (cam) prost. Asta-i sfatul pe care ti-l dau! Si apropo de cei care pun paie pe foc! Nu-i baga-n seama! Sfatul meu! Sanatate multa! Editat Mai 22, 2018 de GEO 53 BN 1 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 Ii dau dreptate domnului Mitica. Si eu am observat acelasi lucru la Minitehnicus. Dar acu ce sa-i mai facem, sa-l mai nastem o data ? P.S: Se putea sa nu intervina spamerul de serviciu al forumului sa puna poze si filmulete cu mesaje adanci pe care numai el le intelege ? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum