nicugurita Postat Mai 21, 2018 Partajează Postat Mai 21, 2018 Am nevoie de o schema pentru Panasonic TX-L42E6Y , ca defect CM601 de pe modulul t-con este defect .Modulul se alimenteaza cu 11,9v . Inlocuit cu altul se defecteaza imediat . Vreau sa vad daca tensiunea de alimentare nu este prea mare ! Link spre comentariu
clony Postat Mai 21, 2018 Partajează Postat Mai 21, 2018 Ai inlocuit t-con-ul si se defecteaza imediat sau CM601? Daca ai inlocuit t-con-un si se defecteaza imediat vezi pe panel daca nu ai C-uri in scurt. Daca ai inlocuit integratul si se defecteaza imediat vezi ca sigur ai ceva in scurt pe acolo. Link spre comentariu
nicugurita Postat Mai 21, 2018 Autor Partajează Postat Mai 21, 2018 Cm601 se arde in cateva secunde , frige de nu poti pune mana pe el Link spre comentariu
nicugurita Postat Mai 21, 2018 Autor Partajează Postat Mai 21, 2018 (editat) Cu benzile display-ului conectate pe VCM_CF si VCM_TFT este o rezistenta de 15 ohmi Inca nu am gasit nici un condensator in scurt ! Editat Mai 21, 2018 de nicugurita Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 Salutari,puteti posta niste imagini clare cu tconul? Link spre comentariu
nicugurita Postat Mai 23, 2018 Autor Partajează Postat Mai 23, 2018 Cred ca este defect display-ul , tensiunile respective sunt de 5v , si cu benzile de la display scoase nu se incalzeste integratul . Pe cablajul de pe display are cateva condensatoare pe care le-am scos din circuit si le-am masurat si sunt ok . Pe aproximatv 10 condensatoare de pe display arata intre 10 si la unele chiar 5 ohmi. Poate imi vine la reparat in zilele urmatoare ceva cu display asemanator sa fac o proba! Link spre comentariu
clony Postat Mai 24, 2018 Partajează Postat Mai 24, 2018 Incearca sa izolezi trasele respective sa vezi ce se intapla. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum