matzah Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 Propun celor incepatori o jucarie de genu asta. Poate fi distractiva, eu cu ea am linistit un copil de 6 ani. ) Majoritatea pieselor pot fi recuperate, tolerantele sunt mari, schema e redusa la strictul necesar. Daca doriti mai faceti un modul, puneti fototranzistoarele la distanta de cativa cm unu de altul si montati la iesire niste casti si e stereo :smt003 . Ca sa faceti o proba, mergeti la intuneric si bagati o telecomanda in fata fototranzistorului, trebuie sa se auda un zgomot specific.Las la libertatea voastra posibilitatile de experimentare si tatonare pentru o jucarie d'asta. E posibil sa fie nevoie sa introduceti niste rezistente sau un mic potentiometru in etajul de amplificare intre emitorul unui tranzistor si baza urmatorului daca apar probleme de sensibilitate ridicata. Poate fi scris cu pixul pe ea "detector de radiatii uv/ir etc" :smt005 Link spre comentariu
Vizitator demeter Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 Poate fi distractiva, eu cu ea am linistit un copil de 6 ani. )Cum ai linistit copilul ca nu ma prind? Link spre comentariu
cosmin_h Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 Cred ca a vrut sa spuna ca l-a tinut ocupat distrandu-se cu mica lui "jucarie" Link spre comentariu
matzah Postat Iunie 30, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2007 Da, a tinut vreo 2-3 ore. Dupa aia a stricat-o, a bagat-o in gura si s-au dus tranzistorii din partea de amplificare. :weedman: copiii...da' ma rog, a fost amuzant pana atunci... Link spre comentariu
Vizitator demeter Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Chestia aia cu telecomanda se poate face si altcumva. Tii telecomanda spre un radio si cand apesi pe un buton face zgomot. :supz: Link spre comentariu
deagle_alin Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Sau poti pune telecomanda in fata unei camere digitale si cand apesi pe buton se vede ledul cum se aprinde. :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum