Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

conectare casti

Vizitator adrianm

Postări Recomandate

Vizitator adrianm

La un sistem audio 5.1 A4TECH ASW-51 se poate pune o iesire pentru casti? Daca DA va rog sa-mi indicati un ghid ca pentru novici in ale electronicii. Multumesc anticipat tuturor celor care pot da un ajutor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator redweed

...dar potzi sa legi o percehe de cashti sau 2 pe iesirile de boxe,asta prin nishte rezistentze. Daca preferi sa gaureshti carcasa ca sa itzi pui o mufa potzi sa legi cashtile inainte de amplificator. e destul de simplu. daca dai detalii iti pot spune exact ce si cum.

Link spre comentariu
Vizitator mister_rf

Deci tu ai un sistem format dintr-o placa externa: ABIT UA10 plus un sistem audio 5.1 A4TECH ASW-51.Deoarece sistemul audio A4TECH ASW-51 se conecteaza la placa de sunet externa prin cablul G9, in acest mod nu exista accesul la un semnal clasic cu doua canale L+R, necesare unor casti. Probabil ca singura solutie, fara alte interventii complicate in schema sistemului, ar fi posibilitatea activarii simultane a sunetului onboard simultan cu placa externa pe USB, daca sistemul permite acest lucru... :roll:

Link spre comentariu
Vizitator adrianm

multumesc pentru solicitudine celor care au raspunspentru redweed: care sunt detaliile necesare? sunt dispus sa gauresc si carcasa! astept cu nerabdare solutia.

Link spre comentariu
Vizitator redweed

nu trebe sa gaureshti carcasa numa daca vrei sa arate frumos ca sa zic asha. Potzi sa legin cashtile,prin nishte rezistentze in paralel cu difuzoarele. Pai incearca asa prima data ca nu trebe desfacut sau gaurit nimic[ma gandesc ca boxele au mufe]. Spune-mi ce impedantza are amplificatoru sau boxele si puterea amplificatorului pt satelitzi.

Link spre comentariu
Vizitator mister_rf

@redweed, inainte de a gauri carcasa, solutia corecta trebuie sa rezolve problema conectarii unei perechi de casti cu doar doua difuzoare la un sistem 5.1 care are mai multe iesiri... 8)

Link spre comentariu

pai legi la iesirile de pe front...sau faci un circuit de insumare a tuturor canalelor...casca left=front left+surround left+center+subwoofercasca right=front R+surround R+center+subwoofersi mai poti pune cateva potentiometre ca sa reglezi nivelul fiecarui canal

Link spre comentariu
Vizitator adrianm

Fratilor, vad ca sunt multi interesati de subiect. Ma bucur, inseamna ca voi afla solutia cea mai buna!Date tehnice sistem: total power output-40W, front satellites -4 ohmi input impendance - 5 W RMS, rear satellites-4 ohmi input impendance - 5 W RMS, center satellite - -4 ohmi input impendance - 5 W RMS, subwoofer - 2o W - 4 ohmi input impendance. Singura intrare a unitatii de control este o mufa G9. Iesirile obisnuite: front L, front R, rear L, rear R, center, subwoofer. Cred ca atunci cand sistemul a fost proiectat, sau poate in alta varianta, existau si "2 Front Ear Phone Jacks on control box" conform cartii tehnice, capitolul Special features. Ma uit ca prostul si pe sistemul meu nu vad nimic. Mai mult am trimis un mail producatorului care a raspuns ca se pot conecta castile, dar cand am specificat care este situatia s-a facut ca ploua si nu a mai trimis nici un raspuns. Am conectat castile la sound onboard, dupa ce l-am activat si se aud, dar problema este ca de fiecare data cand vreau sa folosesc castile trebuie sa schimb setarile la sound manager, ceea ce este sressant rau de tot. Solutia este tot atasarea unei mufe pentru casti, sau altceva pe unitatea de comanda a sistemului. Important este sa deconecteze boxele si precizez ca nu vreau o calitate deosebita a sunetului in casti, deoarece sunt folosite mai mult pentru jocuri. Multumesc incaodata pentru ajutor!

Link spre comentariu
Vizitator mister_rf

pai legi la iesirile de pe front...sau faci un circuit de insumare a tuturor canalelor...casca left=front left+surround left+center+subwoofercasca right=front R+surround R+center+subwoofersi mai poti pune cateva potentiometre ca sa reglezi nivelul fiecarui canal

:lol: concluzie... daca casca left=front left+surround left+center+subwoofersi casca right=front R+surround R+center+subwooferatunci casca left=casca right.... :lol:si mai bine se leaga toate paralel... :roll: Dar sa revenim cu picioarele pe pamint si atunci trebuie sa calculam valoarea acestor potentiometri ce se pot cupla la iesiri astfel incit sa nu existe influente intre canale... :roll:
Link spre comentariu

de ce sunt egale? ..explica sa stiu si eu...ca "algebric" is diferitesi io am zis clar ca le aplici printr-un circuit de insumare... nu legi direct niste sarmesau daca chiar sa influenteaza prin intermediul factorului comun centru+subwoofer atunci poti renunta la ele...mai ales ca folosesti castile la jocuri

Link spre comentariu
Vizitator mister_rf

Si care este acest circuit de insumare care sa fie simplu si fara sa produca interferente pe canale?!Daca se renunta la subwoofer atunci se pierd anumite frecvente... :roll:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări