Florinel TV Postat Mai 20, 2018 Partajează Postat Mai 20, 2018 Am de ceva timp aceasta statie de lipit ZD-912 , de o luna nu mai pot sai dau mai tare temperatura la Letcon , crezind cai din soft am copiat cu TNM5000 pe isp am copiat softul am sters MCU C8051F310 si lam programat inapoi dar acum nu mai afiseaza nimic am incercat si cu bin si cu hex si tot nimic , stie cineva ce trebuie facut si cum se programeaza acest MCU? mai am de la suflanta tot acest MCU cu soft intact in caz ca mai trebuie , afisoarele sunt identice merge cel de la suflanta pus la Letcon am incercat , multumesc celor ce raspund Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 20, 2018 Partajează Postat Mai 20, 2018 Când ai citit ai verificat daca chiar ai conținut în dump?Daca e protejat la citire ai bulit-o de tot fiindcă nu vei putea citi nici dumpul din cel de la suflanta. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 20, 2018 Autor Partajează Postat Mai 20, 2018 Da are continut , dupa cel scriu si il verific spune ceva de adresa oricum MCU trebuie schimbat ca nu mai merge sai dau temperatura mai mare , mai mica mergea , oare gasesc scrise gata Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Mai 21, 2018 Partajează Postat Mai 21, 2018 Toate sunt protejate la citire....doar pe la rusi sa gasesti un hex extras de ei. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 21, 2018 Autor Partajează Postat Mai 21, 2018 Am vazut ca ce copi este una si cind il scriu si il citesc din nou se schimba fata de ce am citit Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 21, 2018 Partajează Postat Mai 21, 2018 C8051F310 este produs de Cygnal sau de Silicon Lab. Lock byte se poate activa, pentru deblocare necesita in unele cazuri fisier dedicat sau citire in soclu nu ISP, sau la TNM5000 Lock byte=0xFF for unlock, deblocarea se poate incerca din meniul Config. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 21, 2018 Autor Partajează Postat Mai 21, 2018 Pai la mine la programul lui TNM5000 unde este Config nu este activa nu pot accesa Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 3, 2018 Partajează Postat Iunie 3, 2018 (editat) Nu cred ca faci nimic cu cititul, eu am cumparat de la un coleg un controller nou S3F94C4EZZ-DK94 pentru statia mea YIHUA 8786D si astazi am scos din statie controlerul cu gindul sa salvez softul si apoi sa scriu si celalalt controller ca sa-l am de rezerva, nici vorba sa pot citi S3F94C4EZZ-DK94 din statie, im da un mesaj ceva de genul "damage or encrypted" apoi dupa ce am dat ok imi arata in Buffer numai zerourii, m-am panicat imediat crezind ca sa sters continutul din controller, deja ma pregatisem sa-mi iau adio de la 500 de lei cit dadusem pe statie, din fericire nu sa intimplat nimic rau... Editat Iunie 3, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum