Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ZD-912

Florinel TV

Postări Recomandate

Am de ceva timp aceasta statie de lipit ZD-912 , de o luna nu mai pot sai dau mai tare temperatura la Letcon , crezind cai din soft am copiat cu TNM5000 pe isp am copiat softul am sters MCU C8051F310 si lam programat inapoi dar acum nu mai afiseaza nimic am incercat si cu bin si cu hex si tot nimic , stie cineva ce trebuie facut si cum se programeaza acest MCU? mai am de la suflanta tot acest MCU cu soft intact in caz ca mai trebuie , afisoarele sunt identice merge cel de la suflanta pus la Letcon am incercat , multumesc celor ce raspund

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

4

• dan cod

2

• electronicecomponente

1

• orgasmo

1

Top autori în acest subiect

Când ai citit ai verificat daca chiar ai conținut în dump?Daca e protejat la citire ai bulit-o de tot fiindcă nu vei putea citi nici dumpul din cel de la suflanta.

Link spre comentariu

Da are continut , dupa cel scriu si il verific spune ceva de adresa

oricum MCU trebuie schimbat ca nu mai merge sai dau temperatura mai mare , mai mica mergea , oare gasesc scrise gata

Link spre comentariu

C8051F310 este produs de Cygnal sau de Silicon Lab.

Lock byte se poate activa, pentru deblocare necesita in unele cazuri fisier dedicat sau citire in soclu nu ISP, sau la TNM5000 Lock byte=0xFF  for unlock, deblocarea se poate incerca din meniul Config. 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Nu cred ca faci nimic cu cititul, eu am cumparat de la un coleg un controller nou S3F94C4EZZ-DK94 pentru statia mea YIHUA 8786D si astazi am scos din statie controlerul cu gindul sa salvez softul si apoi sa scriu si celalalt controller ca sa-l am de rezerva, nici vorba sa pot citi S3F94C4EZZ-DK94 din statie, im da un mesaj  ceva de genul "damage or encrypted" apoi dupa ce am dat ok imi arata in Buffer numai zerourii, m-am panicat imediat crezind ca sa sters continutul din controller, deja ma pregatisem sa-mi iau adio  :26 de la 500 de lei cit dadusem pe statie, din fericire nu sa intimplat nimic rau...:dans::dans::dans:

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări