Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu doua UPS-uri

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

Va salut colegi.am doua UPS-uri cumparate de aici de pe elforum care functioneaza perfect,problema este ca din 5 in 5 secunde face piu piu,ce sa fie oare.mentionez ca am acumulatori de calitate de peste 100A.ce sa fie oare?este ceva normal sa se comporte asa?va multumesc anticipat pentru eventualele idei.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

2

• validae

1

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Unele UPS-uri dau bipuri de avertizare, ca utilizatorul să știe că s-a trecut pe regimul de avarie și trebuie să salveze pe PC ce a lucrat până atunci (dacă de exemplu folosea aplicația Office), fiindcă de obicei bateriile originale din UPS-uri nu țin în sarcină maximă mai mult de 5-10 minute. Faptul că tu ai pus o baterie mult mai puternică nu e detectat de UPS și el face tot ce-a fost programat să facă, adică dă bipuri de avertizare periodic, să avertizeze că nu mai există tensiune de rețea. Dacă te deranjează bipurile, poți decupla buzzerul sau îl prevezi cu un buton de oprire, pentru cazurile când utilizezi UPS-ul mult timp pe baterie....

Editat de validae
Link spre comentariu

Folosesc acumulatori externi care ma tin si o saptamana cu.calculatorul in sarcina si 3 becuri economice,problema este ca incepe sa piuie din clipa in care il cuplez la acumulatori,oricum am inteles despre ce este vorba din ce ati spus dstra,daca nu este o problema de functionalitate am sa decuplez buzerul pentru ca este enervant.

Link spre comentariu

Exact cum s-a spus mai sus : bip-ul este prezent doar cand este pe baterie ( cum ai explicat abia in replica 2 ) , pentru a semnaliza acesta situatie .

Dca este conectat la retea si incarca va fi complet mut .

Aceasta este functionarea normala , nu un defect .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări