MARLANU Postat Mai 19, 2018 Partajează Postat Mai 19, 2018 Salut. Detin doua difuzoare RFT L 3401 in stare perfecta,din pacate nu am gasit pe Gogu parametri sau alte date pentru construirea unor incinte cu aceste difuzoare.Postez aici in speranta ca mai sunt useri care stiu parametri, volumul sau poate chiar un proiect de incinta cu aceste difuzoare. Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 Poate asta va ajuta cu ceva... Link spre comentariu
VTP Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 Este un difuzor utilizat cu predilectie in echiparea incintelor de tip deschis ( ca aparatele de radio vechi ) care insoteau amplificatoarele tip Vermona pentru instrumente muzicale. Difuzoarele au domeniul de frecventa limitat sus la circa 12 kHz, iar jos in jurul valorii de 60 Hz. O incinta deschisa nu are dimensiuni foarte stricte si va puteti ghida dupa date ale incintelor Vermona. Personal, am probat astfel de difuzoare in incinta Voigt, la care am adaugat un tweeter ( fie unul clasic cu calota sau unul piezo Motorola ) printr-un condensator MKP de circa 1,5 micro. Rezultatul a fost excelent pentru acest tip de difuzor: basul a castigat in consistenta si in extindere, SPL-ul mare a creiat o senzatie de raspuns imediat si un soundstage larg si ferm. Singurul dezavantaj este pentru cei care nu au spatiu faptul ca la un diametru de 300 mm, incintele au dimensiuni relativ mari si greutate mare. Link spre comentariu
MARLANU Postat Mai 24, 2018 Autor Partajează Postat Mai 24, 2018 Multumesc pentru raspunsuri!,,am gasit pana la urma cateva proiecte pe you tube, pentru un bass mai pronuntat se pare ca fi ideal incinte de 200L. RFT.docx Link spre comentariu
coste59 Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 Mai ai difurile RFT? 0766510147 sună sa vorbim Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum