Vizitator Postat Mai 19, 2018 Partajează Postat Mai 19, 2018 Salut doresc oferte pentru realizarea cablajului de aici : http://paja-trb.cz/konstrukce/mikropajka_2011.html Varianta THT care se gaseste in arhiva din josul paginii . Inca nu am posibilitatea de a executa cablaje . Dca pretul e ok mai am cateva solicitari de cablaje la fel de simple . Link spre comentariu
vlad228 Postat Mai 20, 2018 Partajează Postat Mai 20, 2018 Buna ziua! Am eu, facute la fanrica, cateva bucati. Este una din variantele THT cu atmega8 si max6675 din link-ul indicat. Nu am apucat sa le testez personal, dar de vreme ce eu doar am exportat gerberele unui cablaj functional, ar trebui sa fie functionale. Daca sunteti interesat, costa 20 de lei plus 5 lei transportul prin Posta Romana, plata in cont. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 20, 2018 Partajează Postat Mai 20, 2018 Mai greu cu plata in cont , nu am timp de deplasari la banca . Este ceea ce caut . Continuam pe privat . Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 30, 2018 Partajează Postat Mai 30, 2018 Rezolvat cu ajutorul lui @vlad228 . Multumesc . Se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate