Vizitator Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 (editat) O ideie buna , chiar se poate face asa ceva?, ati facut vre-o data?, un tutorial era bun....Multumesc Editat Mai 22, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 (editat) Nu cred ca omul mai accepta, ca mi-la dat cu proba, a venit personal din Vrancea cu masina spunind ca nu are incredere pe fan curier, desigur ca i-am platit transportul 70 de lei, aparatul nu are nici un defect, dar ma deranjeaza faptul ca a mintit spunind ca la folosit doar 30 de ore, iar acum cind l-am demontat se vede clar ca a fost reparat(schimbat freon) rugina la greu pe partile metalice si lipsa 3 suruburi de la capac, e prima si ultima data cind mai cumpar de pe olx....pe okazii nu am avut probleme cu ce am cumparat..... Editat Mai 22, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 Te-ai cam grabit un pic... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 E adevarat ca m-am grabit, gasisem la mine in oras cu 250 de lei aer conditionat split(folosit) perfect functional, dar am vazut ca costa foarte mult instalarea si de aceea nu l-am cumparat.... Link spre comentariu
Vizitator Dani.. Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 Sa fie sanatos cel care l-a vandut. Doar iti spusera oamenii sa stai linistit ,dar probabil trebuiau sa si deseneze. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 (editat) Nu trebuia sa desenezi ca pricep foarte repede, puteai sa spui de ce e mai bun un ventilator si atunci intelegeam si eu, probabil ca ai spus din auzite ca daca ai fi avut si stiai, ai fi postat si de ce e mai bun un ventilator, ca doar nu te durea degetele sa tastezi citeva cuvinte.....la fel si Manolo....Eu cind ajut un coleg (incepator) pe partea de electronica incerc sa-i explic cit se poate de clar ca sa inteleaga, daca nu intelege ii explic iar pe privat pina pricepe si reuseste sa isi repare singur display-ul la Tv......am dat asa un exemplu. Editat Mai 23, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 12, 2018 Partajează Postat Iulie 12, 2018 (editat) Se poate modifica extrem de usor, cred ca mi-ar lua maxim 2h. Se face o banala modificare a sistemului frigorific, se scoate condensatorul la exterior, recuperare refrigerant, taiat tevi, prelungit, purjat, reintregit, vacuumat, recalculat traseu lichid, reumplere refrigerant. Masina frigorifica posibil sa nu sustina pierderile liniare, daca avem distanta mare intre PJ si PI, asta inseama ca trebuie mentinuta o distanta minima, lungime si elevatie. Cam greu. Nu intrebati cat costa... Editat Iulie 12, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate