Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dump Hitachi 22hyc06 17MB82S

Bytemaster1

Postări Recomandate

Salutare. As avea si eu nevoie de putin ajutor cu acest TV. Problema este in felul urmator: led-ul pulseaza albastru-rosu de vreo 3-4 ori, apoi se stinge o secunda si iar o ia de la capat. Am incercat update-ul pe USB, placa de baza fiind un 17MB82S si am mai "trezit" multe cu metoda USB, dar acesta nu vrea. Incarca soft-ul, se vede cum lucreaza stick-ul si pulseaza mai repede led-ul din fata ca si cum ar scrie, dar la final cand da sa plece, tot asa face: rosu-albastru, stop, rosu-albastru, stop. Am tensiunile corecte la sursa. Sa fie vreo memorie defecta ? Le-am citit pe ambele cu succes totusi. Panoul este un M215HJJ-L30. Am gasit cateva discutii din trecut, dar au expirat link-urile de mult. Apreciez orice sfat. Stima.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bytemaster1

13

• Raileanu

6

• yokoono

5

• Florinel TV

4

Nope. Este HYC06 sigur - am capacul in fata :)

Le am, insa cred ca am dat o mica buleala si din greseala in loc sa dau "read" la primul (la 24C16) am dat "program", dar nu aveam nimic deschis in soft si nu cred ca l-a scris cu FF-uri, pentru ca (virgula) cand am dat a doua oara "read" pe bune, am obtinut ceea ce se vede AICI.

Link spre comentariu

Voi incerca cu cele de la Florinel luni, intrucat am incercat deja metoda rescrierii cu cele obtinute de pe chip-uri direct dar pe alte memorii si nu a mers (e drept, nu am avut un chip "16" nou la indemana, doar unul 64 si cu acela singur nu a vrut, deci ori cel de 16 este dus, ori nu s-a obitnut/scris bine codul de pe el). Va anunt daca merge si le pun undeva bine salvate :D

Link spre comentariu

Rezolvat: merge cu memorie mai mare de 32 in locul celei de 16. Multumesc mult domnului Florinel pentru dump-uri :aplauze Mica problema totusi: pesemne ca modelul de la care provin dump-urile nu are decat un singur port HDMI, pentru ca nu imi apare decat unul singur in lista de surse.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Continutul original al cele doua memorii inca este valabil AICI. Ceea ce am scris eu ulterior pe ele, primit de la domnul Florinel (respectele mele inca odata !), am pus AICI. Singura mentiune este faza cu porturile HDMI...ar fi interesant daca si la altcineva se manifesta problema.

Link spre comentariu

Daca are activ doar un port hdmi, salveaza profilul si-l poate activa si pe celalalt. Daca nu stie cum posteaza profilul aici si se rezolva. Asta pentru ca softul folosit a fost pentru o placa de baza cu un singur hdmi.

Link spre comentariu
Acum 19 minute, yokoono a spus:

Daca are activ doar un port hdmi, salveaza profilul si-l poate activa si pe celalalt. Daca nu stie cum posteaza profilul aici si se rezolva. Asta pentru ca softul folosit a fost pentru o placa de baza cu un singur hdmi.

Cum se face treaba cu profilul ? Cred ca am o idee, dar nu am mai facut. Are legatura cu exportarea configului pe un stick USB cumva ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări