Bytemaster1 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 Salutare. As avea si eu nevoie de putin ajutor cu acest TV. Problema este in felul urmator: led-ul pulseaza albastru-rosu de vreo 3-4 ori, apoi se stinge o secunda si iar o ia de la capat. Am incercat update-ul pe USB, placa de baza fiind un 17MB82S si am mai "trezit" multe cu metoda USB, dar acesta nu vrea. Incarca soft-ul, se vede cum lucreaza stick-ul si pulseaza mai repede led-ul din fata ca si cum ar scrie, dar la final cand da sa plece, tot asa face: rosu-albastru, stop, rosu-albastru, stop. Am tensiunile corecte la sursa. Sa fie vreo memorie defecta ? Le-am citit pe ambele cu succes totusi. Panoul este un M215HJJ-L30. Am gasit cateva discutii din trecut, dar au expirat link-urile de mult. Apreciez orice sfat. Stima. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 Daca aveti binurile inainte de update salvate urcati-le aici.sigur este 22hy?nu e cumva 22hx? Link spre comentariu
Bytemaster1 Postat Mai 18, 2018 Autor Partajează Postat Mai 18, 2018 Nope. Este HYC06 sigur - am capacul in fata Le am, insa cred ca am dat o mica buleala si din greseala in loc sa dau "read" la primul (la 24C16) am dat "program", dar nu aveam nimic deschis in soft si nu cred ca l-a scris cu FF-uri, pentru ca (virgula) cand am dat a doua oara "read" pe bune, am obtinut ceea ce se vede AICI. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 (editat) Incercati sa le scrieti aceste 2 dumpuri pe memorii noi. Editat Mai 18, 2018 de attilaa0 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 Pune dumpurile acestea si va fi ok https://files.fm/u/4wsgnnwn#_ 2 Link spre comentariu
Bytemaster1 Postat Mai 18, 2018 Autor Partajează Postat Mai 18, 2018 Voi incerca cu cele de la Florinel luni, intrucat am incercat deja metoda rescrierii cu cele obtinute de pe chip-uri direct dar pe alte memorii si nu a mers (e drept, nu am avut un chip "16" nou la indemana, doar unul 64 si cu acela singur nu a vrut, deci ori cel de 16 este dus, ori nu s-a obitnut/scris bine codul de pe el). Va anunt daca merge si le pun undeva bine salvate :D Link spre comentariu
Bytemaster1 Postat Mai 22, 2018 Autor Partajează Postat Mai 22, 2018 Am observat o chestie: unul din bin-urile trimise este pentru un 25Q32, iar al meu este 16...o schimb cu una de 32 ? Link spre comentariu
Bytemaster1 Postat Mai 22, 2018 Autor Partajează Postat Mai 22, 2018 Rezolvat: merge cu memorie mai mare de 32 in locul celei de 16. Multumesc mult domnului Florinel pentru dump-uri Mica problema totusi: pesemne ca modelul de la care provin dump-urile nu are decat un singur port HDMI, pentru ca nu imi apare decat unul singur in lista de surse. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 Intra in service menu si activeaza si ceilalta intrare de HDMI Link spre comentariu
Bytemaster1 Postat Mai 22, 2018 Autor Partajează Postat Mai 22, 2018 Am incercat dar nu pot: apare "read-only" in stanga-jos si nu pot modifica nimic, doar sa nu existe vreo combinatie de n-o stiu eu... Link spre comentariu
dreamhakeem Postat Februarie 18, 2020 Partajează Postat Februarie 18, 2020 Salutare. Se mai pot urca o data dumpurile pentru acest tv, am fix aceeasi problema cu el. Multumesc. Link spre comentariu
Bytemaster1 Postat Februarie 18, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2020 Continutul original al cele doua memorii inca este valabil AICI. Ceea ce am scris eu ulterior pe ele, primit de la domnul Florinel (respectele mele inca odata !), am pus AICI. Singura mentiune este faza cu porturile HDMI...ar fi interesant daca si la altcineva se manifesta problema. Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 18, 2020 Partajează Postat Februarie 18, 2020 Daca are activ doar un port hdmi, salveaza profilul si-l poate activa si pe celalalt. Daca nu stie cum posteaza profilul aici si se rezolva. Asta pentru ca softul folosit a fost pentru o placa de baza cu un singur hdmi. Link spre comentariu
dreamhakeem Postat Februarie 18, 2020 Partajează Postat Februarie 18, 2020 Multumesc, le voi scrie si eu si revin. Link spre comentariu
Bytemaster1 Postat Februarie 18, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2020 Acum 19 minute, yokoono a spus: Daca are activ doar un port hdmi, salveaza profilul si-l poate activa si pe celalalt. Daca nu stie cum posteaza profilul aici si se rezolva. Asta pentru ca softul folosit a fost pentru o placa de baza cu un singur hdmi. Cum se face treaba cu profilul ? Cred ca am o idee, dar nu am mai facut. Are legatura cu exportarea configului pe un stick USB cumva ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum