Vizitator Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Acesta este ultimul meu proiect, Leco SMPS V2. Putere maxima 5500W. Alimentare intre 160Vac si 250Vac, frecventa intre 45Hz si 63Hz. Iesiri forta maxim +/- 180Vcc (in functie de nr spire din secundar), NESTABILIZATA. Iesiri auxiliare STABILIZATE: +/-15Vcc masa comuna cu partea de forta (pentru preuri, etc) 2x0,4A. +15Vcc floating (nu are masa comuna cu nimic) 0,4A +15Vcc floating (nu are masa comuna cu nimic) 0,4A +24Vcc pentru ventilator relee, etc 0,7A +24Vcc pentru ventilator relee, etc 0,7A Se vinde doar proiectul, posibil sa ramina si 1 sau 2 SMPS complete, custom client, sa vedem. Cine este interesat, discutam pe PM. Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 28, 2018 Partajează Postat Mai 28, 2018 Doresc sa aduc la cunostiinta tuturor celor interesati ca eu nu am intervenit vreodata in proiectele lui DjLeco cu sugestii sau contributii tehnice . Este un om foarte putin influentabil , face doar cum considera el ca e mai bine , fara sa tina cont de parerile altora . Ca urmare , in trecut nu a existat niciun fel de cooperare , colaborare sau consultare tehnica in ceea ce priveste proiectele dezvoltate de DjLeco : amplificatoarele V1 , V2 , V3 , miniV2 , SMPS sau oricare altele . Pur si simplu a respins absolut orice interventie a mea ! Multumesc pentru atentia acordata si sper ca ati luat la cunostinta tot textul de mai sus si desigur ca v-ati insusit temeinic continutul textului . Asta pentru ca totul sa fie clar . Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 28, 2018 Partajează Postat Mai 28, 2018 Multumesc, Victor, sper ca acum toti colegii, ma refer la cei care au avut ceva de comentat asupra mea referitor la cine a realizat aceste proiecte, sa fie edificati si pe viitor sa se abtina in a mai face comentarii rautacioase cum ca altii mi-ai facut mie schemele realizarilor mele. Multumesc inca o data de fairplay si corectitudine! Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 29, 2018 Partajează Postat Mai 29, 2018 Pai si chiar daca ai fi inclus "scheme" de la altii, ce s-ar fi intamplat, ar fi fost cineva grav afectat emotional? Ai fost vreodata atent sa socotesti cam cate tone de "preluari" s-au circulat prin zona si pe toate forumurile din lumea asta (si inclusiv la firme cu pedigree), ceea ce este absolut normal? Si cata "originalitate 100%" mai poti avea azi intr-un astfel de proiect de audio sau de SMPS? Preluarea unei idei bune nu este ceva injositor ci din contra, aceasta afirmatie o poti eventual auzi de la toti electronistii capabili, si ai ramane uimit sa afli ce anume "neoriginalitati" se pot gasi prin produse serioase de la firme de milarde de USD! Altfel... bafta!... si nu uita ca fara sau cu idei "originale", cel mai important este sa ajungi in fiecare seara sa pui familiei o paine pe masa, altfel niciunul dintre "originalisti" nu ti-o vor asigura nici macar cu idei si scheme de-a gata care nu-s defel ale lor! (adica "bate fierul cat e cald"...daca intelegi ce vreau sa spun, si lasa restul tot deoparte). Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Multumesc de apreciere! Incep sa aduc/adun componentele esentiale: Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 12, 2018 Partajează Postat Iunie 12, 2018 (editat) A venit cea mai importanta comanda, 8,7Kg litzwire 350x0,1: Editat Iunie 12, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 21, 2018 Partajează Postat Septembrie 21, 2018 Topic inchis. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum