Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Noul proiect complet Leco V3.1

Vizitator

Postări Recomandate

Acesta este ultimul meu proiect, Leco V3.1.

Ofera:

800W/8R

1600W /4R

2200W/2R

Alimentare +/- 120Vcc, +/- 15Vcc si +24Vcc

Intrare balansata, limiter IOC, control automat ventilatoare, auto-mute, protectie la scurt pe iesire, supratemperatura (mute cu revenire soft), volum, leduri stare, totul pe un singur PCB.

Cine este interesat de mai multe detalii, discutam pe PM, inclusiv pretul.

Se vinde numai proiectul (complet schema cablaje pdf fisiere gerber), NU si produsul finit, acestea fiind deja vindute, achitate anticipat!

Leco_V3.1.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

1

Doresc sa aduc la cunostiinta tuturor celor interesati ca eu nu am intervenit vreodata in proiectele lui DjLeco cu sugestii sau contributii tehnice .

Este un om foarte putin influentabil  , face doar cum considera el ca e mai bine , fara sa tina cont de parerile altora  .

Ca urmare , in trecut nu a existat niciun fel de cooperare , colaborare sau consultare tehnica in ceea ce priveste proiectele dezvoltate de DjLeco : amplificatoarele V1 , V2 , V3 , miniV2 ,  SMPS sau oricare altele  .

Pur si simplu a respins absolut orice interventie a mea !

Multumesc pentru atentia acordata si sper ca ati luat la cunostinta tot textul de mai sus  si desigur ca v-ati insusit temeinic continutul textului .

Asta pentru ca totul sa fie clar .

Link spre comentariu

Multumesc, Victor, sper ca acum toti colegii, ma refer la cei care au avut ceva de comentat asupra proiectelor, referitor la cine a realizat aceste proiecte, sa fie edificati si pe viitor sa se abtina in a mai face comentarii rautacioase cum ca altii mi-ai facut mie schemele realizarilor mele.

Multumesc inca o data de fairplay si corectitudine!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări