validae Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 (editat) O fi intrat în service menu și o fi remediat vreo setare eronată....pentru asta nu trebuie desfăcut capacul.Meseria se plătește până la urmă, dacă toți am ști să reparăm orice nu ar mai exista depanatori. Acum faptul e consumat, cred că n-are rost să mai lungim inutil topicul cu tot felul de ipoteze.Topicul va fi în cele din urmă închis sau trimis la Pubelă fiindcă nu va fi nimănui de ajutor.... Editat Iunie 13, 2018 de validae Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 pai , raspunsul este simplu ... 5 ore si jumatate am stat sa generez si sa probez diverse coduri in hexazecimal ... in restul de o jumatate de ora i-am dat reset de 3 ori plus un full searching al programelor pe atv+dtv+radio . Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 (editat) 1 hour ago, validae said: O fi intrat în service menu și o fi remediat vreo setare eronată.... Din ce tin minte in " burning mode " tv-ul nu afiseaza osd la accesarea meniului de service ca sa poti umbla in setari, deci varianta cu umblatul in service ar cam pica.......apoi colegu' codrut a probat citeva softurii.......pentru mine e mai plauzibila varianta cu dioda de pe MB intrerupta care duce la pinul 44 t-con..... Editat Iunie 13, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
codrut Postat Iunie 13, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2018 acest defect a fost rezolvat de un coleg de pe alt forum,acelasi tv,acelasi defect. 1 Link spre comentariu
orgasmo Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 2 hours ago, Costica LCD said: Din ce tin minte in " burning mode " 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 (editat) Da la scos din " burning mode " prin apasarea tastei menu de pe tv mai mult de 5 sec, dar in niciun caz nu a intrat in menu service, oricum eu ramin la ideia mea ca a fost defect de hardware, altfel nu-mi explic de ce nu a mers cu softul de la rusi, softul fiind pentru aceiasi placa, sursa si display, cu postarea video a colegului orgasmo topicul a inceput sa prinda valoare..... http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/samsung/samsung_l44a_china_471_01a5_d3702g_for_msd309_rev_a5/241-1-0-20090 Editat Iunie 13, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
naebv Postat Iunie 14, 2018 Partajează Postat Iunie 14, 2018 Acum 14 ore, orgasmo a spus: Link spre comentariu
codrut Postat Iunie 14, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2018 Am tinut si eu butoanele apasate si nu a iesit din acest mod.Am vazut pe net ca era o posibila rezolvare dar la mine nu a mers. Ps:nu merita bagat in seama acest personaj misura.Chiar vreau sa ma intalnesc cu el sa stam de vorba.Tv-ul a ajuns la el luni si ieri a sunat clientul ca este gata.Asa ca au fost mai mult de 6 ore de munca. Cu dump-ul de pe remont avea aceeasi manifestare. Rog un moderator sa inchida acest topic. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 14, 2018 Partajează Postat Iunie 14, 2018 (editat) Nu e nevoie sa se inchida topicul, posteaza dumpul original al tv-ului pe care l-ai salvat, in felul acesta se va putea testa dumpul de vre-un coleg pe un tv cu aceasta placa 471-01A5-D3702G si atunci vom vedea daca a fost problema de software sau hardware....... Editat Iunie 14, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 14, 2018 Partajează Postat Iunie 14, 2018 Stiti ce se intampla dragi colegi...ce a facut, ce nu a facut,trebuie sa recunoastem ca Tovarasul Secretar General a reparat televizorul si l-a incasat,asa ca trebuie sa fim fair-play... Pentru reparatia acestui tv,eu cred ca merita medalia Ordinul muncii clasa "I" Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 14, 2018 Partajează Postat Iunie 14, 2018 (editat) 4 hours ago, Florinel TV said: Aici te dai mare meserias si pe alte forumuri nu sti a repara un sasiu 11AK30 HUUUUUUUUU cred ca te-ai uitat in oglinda atunci cind ai postat asa o gogomanie ... pentru stiinta matale , eu nu sint inregistrat pe nici un alt forum din rsr , asa ca , deduceti dvs , onorat auditoriu , cine este Neculaitza Minciuna la faza aceasta ? in alta ordine de idei , care este concluzia a 4 pagini de topic ? va spun eu ... citiva din marii meseriasi ai forumului au zis asa... frate ... dump-uri , t-coane , cabluri lvds , reflow-uri , scalere , placi de baza ...si alte BAZACONII , care evident , toate in afara de dump-uri , SINT PE BANI . initiatorul topicului , care stie sa faca reparatii numai daca primeste informatiile utile de pe elforum , daca a vazut ca nu are info utile aici , a dechis un topic IDENTIC si pe forumul concurent --- anume acela unde moderatori sint florin iordache si respectiv modoran --- , unde povestea a avut un impact mai mic , anume de doar 2 pagini . bineinteles ca , avind in vedere CALITATEA acelui forum , n-a facut nici o brinza , iar la mutarea #42 s-a declarat sah-mat , citez ...NEREZOLVAT , INAPOIAT CLIENTULUI . pentru stiinta tuturor , aparatul a ajuns la mine luni , pe la orele 17 . dupa 3 ore de munca , m-am plictisit si am decis sa continui marti . marti , pe la orele 13 , m-am apucat iar de el ... iar dupa 2 ore si jumatate de esecuri marete , am decis sa-mi bag picioarele in el si sa renunt , urmind sa-i pasez afacerea domnului costica lcd , insa prin intermediul bunului lui prieten , dl lucica --- eu necunoscindu-l personal . dl lucica l-a sunat de vreo 3 sau 4 ori , insa domnul in cauza nu a CATADICSIT sa raspunda aaaaabsolut deloc , desi ora nu era nepotrivita . intre timp , apare la mine si depanatorul care mi-a adus efectiv aparatul --- pentru ca eu nu-l cunosc pe proprietarul aparatului --- , intrebindu-ma ce e de facut , ca sa rezolvam cazul ? am pus mina pe telefon si l-am pus direct in contact cu dl lucica , sa stabileasca ei ce, cum , unde si cit ? dl lucica i-a spus ca toata afacerea costa la final X ron , iar depanatorul --- care era o veriga intermediara pina la proprietarul aparatului --- a concluzionat ca X-ul este exact suma pe care i-o avansase INITIAL el deja proprietarului , cu alte cuvinte , daca accepta solutia rezolvarii de catre dl costica lcd -- via dl lucica desigur --- , el ar fi ramas la final cu ZERO lei in buzunar . pina la urma , a declinat oferta dlui lucica si m-a rugat sa mai incerc un pic , ca poate imi iese rezolvarea , asta pina inca vreo 2 sau 3 ore pina vine el cu o masina sa-l ia inapoi ...facut sau nu , evident si sa i-l returneze proprietarului . zis si facut ... el a plecat , iar eu m-am apucat din nou de el . spre surprinderea mea si a altor circotasi , dupa aproximativ o jumatate de ora , am reusit deblocarea din burning mode , toata manevra presupunind investitii DE repet ... ZERO LEI , ZERO BANI ... dupa resetare si introducerea programelor , am sunat depanatorul si i-am cerut pt munca mea X/4 , urmind ca el sa-i ceara proprietarului aparatului exact X lei , ca sa-i ramina si lui de-o ciorba . proprietarul l-a sunat chiar el pe depanator , in seara de marti parca , a fost informat de vestea cea buna , a acceptat si urmeaza sa vina sa-l ridice efectiv de la el , incepind de astazi joi si pina la sfirsitul saptaminii ... concluzia finala ...ma lasa rece ce baliverne indruga codrut si n-am ce discuta cu el ... per total eu am rezolvat cazul si el nu , acesta este adevarul care ne zbirleste parul . diferenta intre mine si el este CA EU NU CER AJUTORUL NIMANUI ATUNCI CIND REZOLV UN APARAT ... cu ffff mici exceptii din an in paste ... ca sa-l onorez si pe dl costica lcd , trebuie sa-i multumesc ca nu a raspuns la telefon , pentru ca , altfel , laudele PROBABIL CA ar fi fost in curtea lui si nu a mea . stiti ce zice proverbul ...MINCINOSUL ROADE OSUL ... Editat Iunie 14, 2018 de misuraelectronic Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 14, 2018 Partajează Postat Iunie 14, 2018 (editat) Pe mine ma deranjat foarte tare ca ne-ai facut "gradinari",.....nu am absolut nimic cu tine, as fi vrut doar putin respect macar fata de colegii buzoieni........ Editat Iunie 14, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate