Vizitator gabrielmrc Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 medelul difuzorului SBX 1620 cu diametrul 160mm si putere 80w muzical si50 rms impedanta 8 ohm ce dimensiuni trebuie sa aiba incinta pt a obtine un bass mai puternic folosesc si fultru activ Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 difuzorului SBX 1620 cu diametrul 160mm si putere 80w muzical si50 rmse mic in diametru, subwoofer oricum nu faci din el :toimonster: , acel difuzor nu e bun pentru bass. Daca aveai 2 iti faceai 2 boxe fullrange dar asa nu faci mare lucru.Mai bine il vinzi si iei un difuzor mai mare. :weedman: Link spre comentariu
Vizitator gabrielmrc Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 man dar sistemul meu are un difujor cu diametru de 120mm logitech -x550ala de ii mai bun crezi u am vazut dif mai mici care cu fitru activ te nenoroceaasat de ce nu este bun astept raspuns?? :axe: Link spre comentariu
Vizitator no_nick Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 man dar sistemul meu are un difujor cu diametru de 120mm logitech -x550ala de ii mai bun crezi u am vazut dif mai mici care cu fitru activ te nenoroceaasat de ce nu este bun astept raspuns?? Guy with axedifuzorul tau nu e bun pt subwoofer din cauza ca are fregventa de rezonanta la 44 hz (sub aceasta freg. difuzorul nu mai reproduce).pentru un sub iti trebuie un dif cu fregventa de rezonanta cat mai scazuta.asa ca poti sa-i pui ce filtru activ vrei tu , daca nu poate nu poate. Link spre comentariu
Vizitator gabrielmrc Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 nu mai am bani pana acuma am cheltuit 120lei pe transformator si amplificare .am conectat difuzorul la un woofer si pt cat am dat pe el facea destula galagie ms pt sfat dar ce dimensiuni sa fac incinta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum