Florinel TV Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Cine poate descarca de aici? https://kenotrontv.ru/topic/6311-nand-flash-isp-flash-obnovlenie-cherez-usb-cpisok-faylov-zakrytogo-kluba-nandflash/ Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Oricine este ... inregistrat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Aceiasi parere am si eu, inregistreazate Florine si ne spui si noua daca merge sa descarci Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Dear guests of the forum! By registering your username on the forum, You confirm that you have read, all understood and agree with the terms and conditions of the current KenotronTV Forum Rules Please take the time to read the Conference Rules. To obtain the registration code or the VIP status of the forum participant KenotronTV.RU It is necessary to donate 100 rubles for the development of the forum , wait and receive the code for your (e-mail). Credeti ca rusii sunt prosti....sa munceasca gratis... Link spre comentariu
gabiTV Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Au prins gustul banului de la capitalisti ... Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Exact...da da... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 (editat) Nu e mult 100 de ruble adica 6 lei, dar am parere ca mai cere ruble si cind descarci softul Editat Mai 17, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum