attilaa0 Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Buna ziua!La acest tv samsung UE32J5200AW XXH are cineva conexiunile EMMC?Va multumesc! Link spre comentariu
attilaa0 Postat Noiembrie 2, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 L-am gasit aici:https://www.amwajsat.net/vb/showthread.php?p=139296 Poate cineva sa-mi descarce acel continut emmc de acolo si sa urce pe un site de gazduire ,apoi sa-mi trimita linkul?Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Incerc eu maine sa-l descarc, ca le-am dat si eu destule softurii arabilor, sper sa ma lase............. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 3, 2018 Partajează Postat Noiembrie 3, 2018 (editat) Ai in arhiva tot ce iti trebuie, da cum se manifesta defectul la tv ? https://www.filemail.com/d/gecynyawpdvdosl Editat Noiembrie 3, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
attilaa0 Postat Noiembrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2018 Multumesc,palpaie ledul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 3, 2018 Partajează Postat Noiembrie 3, 2018 Dupa ce rescrii EMMC-ul sa ne spui si noua daca merge tv-ul Link spre comentariu
attilaa0 Postat Noiembrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2018 Bineinteles,doar de luni incolo.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 3, 2018 Partajează Postat Noiembrie 3, 2018 Eu zic sa salvezi si softul original din EMMC ca nu se stie...... Link spre comentariu
attilaa0 Postat Noiembrie 5, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Deocamdata nu am intrat in posesia tv -ului.Poate s-a razgandit clientul.Promit ca voi raspunde daca se va aduce totusi.Oricum multumesc lui Costica pentru rapiditate si bunavointa de a ma ajuta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 (editat) Pentru dvs oricand si totdeauna va voi servi si ajuta cu ce pot, ca sunteti un electronist si totodata un coleg de valoare ce merita ajutat........ Editat Noiembrie 5, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum